iOS 12 vil fokusere på iPhone-ytelse i stedet for det som er nytt

Universelle apper som kommer til iOS 12 i september

Apple har jobbet med iOS 12 i lang tid, den neste versjonen av operativsystemet sitt, og de siste dagene tyder alt på at den gjør det intenst. Og er at ryktene og lekkasjene har begynt å dukke opp overalt. Den siste snakker om det universelle applikasjoner kommer også med den nye programvareversjonen.

Denne typen applikasjoner, som f.eks finnes allerede i Microsofts Windows-økosystem, vil tillate at den samme applikasjonen kjøres på iOS-enheter som iPhone og iPad, og på macOS-enheter, der vi finner MacBook og iMac.

Denne typen applikasjoner de er virkelig “komfortable” og fremfor alt produktive for brukere siden de kan bruke den samme applikasjonen, med samme miljø og de samme funksjonalitetene når de skifter enheter. Vi kan for eksempel jobbe fra MacBook vår hvor som helst og fortsette å gjøre det fra iPhone når vi kommer på offentlig transport. Fokusert på underholdning vil de også være en nesten perfekt kombinasjon.


Det kan interessere deg | Apple endrer strategi med iOS 12, men nye funksjoner er allerede kjent

For øyeblikket er det lite annet kjent om denne typen applikasjoner som De kunne begynne å fylle App Store fra september, antatt dato for den offisielle presentasjonen av iOS 12. Sammen med de universelle applikasjonene kunne vi også se nye animojis, og støtte fra disse animerte emojiene på iPad.

Ellers tyder alt på at Tim Cooks gutter, og sikkert Apples egen administrerende direktør, vil fokusere på den nye versjonen av operativsystemet for å feilsøke og gi en mye tiltrengt stabilitet til iOS, som ikke er at den har den, men at den har tapt over tid og ankomsten av nye versjoner.

Tror du at vi vil kunne utnytte de universelle applikasjonene virkelig, at alt tyder på at de kommer fra iOS 12?