Universitetsstudenter og deres interaksjon med iPad

Universitetsstudenter og deres interaksjon med iPad

Et av fokusene på Apple for å selge sin iPad er utdanningssektoren, spesielt universitetsstudenten, noe han har demonstrert i mange av sine reklamekampanjer, eller uten å gå videre, å lage en seksjon for studenter i butikken hans. Det er heller ikke usant at mange mennesker har kjøpt en iPad som søker å bruke den på utdanningsområdet.

Hva tilbyr iPad en universitetsstudent?

Det som skiller seg ut når du tar en iPad er vekten, mye mindre enn den for en bærbar datamaskin som, selv om det er avgjørende, ikke det eneste en iPad kan tilby en student.

I App Store har du utallige applikasjoner som kan svare på behovene til en universitetsstudent. Noen som Acrobat Reader lar deg ikke bare lese pdfs, men også redigere dem og legge til kommentarer. Andre, som Dropbox, som er koblet til Acrobat Reader slik vi nylig fortalte deg, lar deg få tilgang til alle dataene dine fra hvilken som helst enhet.

Uten å glemme klassiske produktivitetsapper som kommer fra hånden fra Microsoft eller de som Apple inkluderer med sine enheter, disse lar deg lage dokumenter, presentasjoner eller regneark fra nettbrettet vårt.

Disse verktøyene kombinert med den nye funksjonen som er inkludert i iOS 9: Bestående av ekte multitasking som lar deg jobbe parallelt med to applikasjoner, gjør Split View det virkelig enklere for universitetsstudenten. og på toppen i en kompakt størrelse. På den annen side, hvis vi har et smart deksel eller en smart sak, vil oppgaven med å skrive på den, uten et ekstra tastatur, bli lettere.

Det er bra, det kan også redde deg fra en kjedelig klasse med et av de mange spillene du kan finne i app store. I en biblioteksession kan det være en flott følgesvenn: du kan spille musikken din på Spotify mens du leter etter informasjon om et emne, forbereder en presentasjon eller bare studerer.

iPad-regnearket

Men er alt så vakkert?

Samtidig som iPad forenkler mobiliteten i stor grad. Du kan også komme tilkoblingsproblemer med skolens nettverk. Mange bruker systemer som ikke er kompatible med iOS-tilkoblingsmetoder og ikke alltid er villige til å skvise megabytene ut av avgiften.

Men, ikke alle universitetsstudenter har samme profil eller behov: en dataforsker kunne ikke gjennomføre et program på iPad (eller i det minste følge hele prosessen fra start til slutt), en student i kunst eller arkitektur vil se vanskeligheter med å utføre et prosjekt; det er tross alt et nettbrett, ikke en datamaskin.

Med andre ord, Å bruke iPad passer inn i rutinen med å ta notater, studere i biblioteket og alle slags enkle oppgaver: der du sparer plass og får mobilitet.

iPad-skjerm

Avslutningsvis har bruken av iPad mange fordeler på dette området, den pedagogiske, alltid og når du vurderer at det ikke leverer, I sin helhet, funksjonaliteten til en bærbar datamaskin.

Mer om iPadizate | De beste iPhone-appene for høyskolebarn