Unreal 4 vil endre verden av videospill på Playstation og XBox

Han videospillverden Det vil sannsynligvis endre seg mye mer enn mange har forestilt seg. Og det var allerede tid for nye generasjoner med konsoller til markedet, og sannsynligvis når vi møter den nye XBox 720 og den nye Playstation 4, vil vi se noe som ligner det jeg skal vise deg nedenfor, fordi Uvirkelig 4, motoren som vil gjøre de nye titlene mer ekte enn noensinne, og sannheten er at i dette tempoet vil det se ut til at vi står overfor en virkelighet og ikke et spill. Men det er best å ta en titt nedenfor.

Unreal 4 vil endre verden av videospill på Playstation og XBox

Sannheten er at nyheter fra Uvirkelig 4 De er ikke nye, siden vi har snakket om det en stund, men nå er det veldig sannsynlig at det du har sett i denne traileren vil gå i oppfyllelse i mange av videospillene som kommer for de nye generasjonene av Sony og Microsoft-konsoller. Det ja, det er allerede et varsel for navigatører og det er bekreftet at Unreal 4-teknologien ikke vil være tilgjengelig for Nintendo-titler, noe jeg ikke tror vil bidra til at salg av konsollen og titlene selges på samme nivå for når de er klare XBox 720 og Playstation 4, og ser at japanerne ikke lenger har det bra med sitt nye Wii U-tilbehør, fordi jeg ikke vet hva som vil skje de kommende månedene …

Uansett, det må vente, men absolutt spillerne vil prøve all denne realismen, og ikke ha den i Katalog det vil bare bety å konkurrere med lavere kapasitet.