free estadisticas Saltar al contenido

urCollection, Dropbox of Documents for iPad

abril 27, 2020

La oss være ærlige, importere, eksportere og dele dokumenter på iPad er det ikke en lett oppgave. Det er riktig at det er applikasjoner som Box, Dropbox eller Google Drive for dette, men disse appene tillater oss ikke administrere, kontrollere og begrense tilgangen til dokumentene.

Derfor vil vi denne gangen anbefale applikasjonen urCollection for iPad, en bedriftsproduktivitetsapp for bedre distribusjon og større kontroll over våre dokumenter.

urCollection

I tillegg tilbyr urCollection oss muligheten til å beskytte våre dokumenter for å unngå tap av informasjon.

urCollection er oppdatert til versjon 2.0

UrCollection-applikasjonen for iPad lar oss administrere, organisere og kontrollere dokumentene til selskapet vårt med full enkelthet og intuitivitet takket være dets utmerket og estetisk brukergrensesnitt. Vi kan også sortere dokumentene etter kategorier. Men i tillegg gir det oss muligheten til å begrense tilgang og tillatelse til arbeidere, og unngå ødeleggelse og modifisering av dokumenter.

urCollection

I den siste oppdateringen av denne iPad-applikasjonen har noen ganske interessante forbedringer blitt inkludert, for eksempel en fornyet tidspunkt for å forbedre ytelsen og produktivitet, en ny dokumentlistevisning, rask menytilgang, dokumenttittler i "bokhylle" -visningen, og ubegrensede underkategorier.

urCollection

Endelig er det verdt å merke seg at urCollection, Dropbox av dokumenter, gir oss muligheten til se rapporter om statistikk for bruk av dokumenter og få tilgang til en gratis versjon for små lag.

urCollection

Last ned urCollection

Du kan få denne appen til å dele dokumenter mellom medlemmer og firmakolleger fra følgende lenke. Det er gratis!

Kort sagt, urCollection er en veldig nyttig applikasjon når det gjelder å dele dokumenter mellom medlemmer av samme selskap eller selskap. Det er intuitivt, effektivt og med en veldig god organisering av innhold.

urCollection

Hva synes du om den nye versjonen av urCollection-appen for iPad? Det er uten tvil et av de beste alternativene når det gjelder å styre og kontrollere forretningsdokumentasjon.