contadores Skip to content

Utfordre ditt intellekt og venner med SCRABBLE

Regnfull dag, kjedelig hjemme, lei av å se Netflix-serien på sofaen … du vet ikke hva du skal gjøre lenger. Du trenger litt underholdning for denne lange ettermiddagen Søndag som gjør deg uutholdelig. Jeg er sikker på at jeg vet hva du trenger, så ikke lider og bli overrasket.

Du er heller ikke den eneste av vennene dine i denne situasjonen … men du kan ikke møte noe sted. Dere snakker alle på Telegram, som er meldingsprogrammet du bør bruke, om hva du skal gjøre i ettermiddag. Ikke bekymre deg denne applikasjonen er den ideelle for deg!

scrabble

Unngå kjedsomhet med SCRABBLE

Hvis han mytiske brettspill Den har sin egen versjon for vår iPhone og iPad. Som du kan forvente inkluderer mange nye funksjoner som papp- og plastversjonen bare kan misunne, har du en lærer! Du kan lære alt du trenger om dette spillet for å være en ekte lærer.

Spillet inneholder en ordliste, en SCRABBLE ordbok eller den beste ordfunksjonen for å se sjansene dine for å få den beste poengsummen. Selv om vi allerede vet det en ekte lærer trenger ikke triks å vinne.

apple-salg-iphone-2

Vennene dine kan sjekke det

Vis din ordets gave foran vennene dine, siden du kan spille med dem gjennom appen. Hva er vennene dine lei av når du slår dem? Ikke bekymre deg SCRABBLE gir deg muligheten til å møte AI (kunstig intelligens) – den beste måten å fortsette å forbedre deg – eller møte en tilfeldig rival.

Vel og innenfor all denne handlingen palabresca, søknaden inkluderer en prat der du kan snakke med vennene dine eller med dine beste motstandere hva du vil.

Ikke alt må gjøres på nettet, blant spillmodusene inkluderer “Pass and Play” -modus, kan du teste deg selv og se hvilken av dine venner eller familie som er den som har det beste ordforrådet.

scrabble

Nøyaktig det samme som det originale spillet

SCRABBLE den har et “Rask spill” -modus som du kan glede deg over spillet på en mer ekte måte enn noen gang. Du vil ha 2 til 5 minutter på deg å si ordet ditt. Når tiden er utløpt, har du muligheten til å varsle den andre spilleren eller tvinge ham til å overgi seg.

Last ned SCRABBLE

naps ivrig etter å spille et spill Ikke nøl med dette vanedannende spillet, last det ned nå!

Var du på jakt etter det perfekte spillet til søndagsettermiddager? Er du en mester i ord? Ikke nøl med å bevise det ved å spille SCRABBLE!