Hvordan endre kameraet i en FaceTime-samtale med iOS 12

Utgivelse av IOS 12 inkluderer ikke FaceTime Group-videosamtaler

Dårlige nyheter for alle brukerne som var villige til å delta i Gruppesamtaler fra FaceTime på iOS 12. Apple har tilsynelatende fjernet denne funksjonaliteten på iPhone, iPad og Mac.

FaceTime-gruppevideoanrop vil ikke lenger være tilgjengelige og kommer ikke etter den offisielle lanseringen av iOS 12. Lanseringen av Apple mobilprogramvareoppdatering vil skje i forbindelse med presentasjonen av den nye iPhone 2018 i midten av september.

Apple kunngjorde utvidelsen av sine individuelle FaceTime-videosamtaler til gruppe videosamtaler med en begrensning på 32 deltakere under WWDC 2018. Denne typen videokonferanser via FaceTime vil også være kompatibel med de nye Memojis.

Det kan interessere deg | Dette er den desidert beste iOS 12-funksjonen for iPhone og iPad

Brukere må vente til iOS 12.1

FaceTime-gruppevideoanrop har minnet oss mye om hva som skjedde med AirPlay 2 p√• iOS 11. Det ble opprinnelig kunngjort som en del av iOS 11, men AirPlay 2 ble forsinket til ankomsten av iOS 11.4-oppdateringen. Men la oss h√•pe at gruppesamtaler ikke tar s√• lang tid √• komme, og de vil gj√łre det i iOS 12.0.1 eller iOS 12.1.

I dag Apple har gitt ut beta 7 av iOS 12 for utviklere. I beskrivelsen av nyhetene er det inkludert en tekst som kunngj√łr tilbaketrekning av funksjonen til gruppesamtaler fra FaceTime.

“Group FaceTime er fjernet fra den f√łrste utgivelsen av iOS 12 og vil bli utgitt i en fremtidig programvareoppdatering senere i h√łst.”

Forsinkelsen av gruppevideoanrop vil påvirke både iOS 12 og macOS Mojave.

Heldigvis, blant alle nyhetene med iOS 12 finner vi en serie funksjoner som vil overraske iPhone- og iPad-brukere positivt; som forbedringer opptreden, den utvidet virkelighet, den Siri snarveier, den grupperte varsler og mye mer.

Spor | 9to5Mac