contadores Skip to content

Utgivelse av IOS 12 inkluderer ikke FaceTime Group-videosamtaler

Dårlige nyheter for alle brukerne som var villige til å delta i Gruppesamtaler fra FaceTime på iOS 12. Apple har tilsynelatende fjernet denne funksjonaliteten på iPhone, iPad og Mac.

FaceTime-gruppevideoanrop vil ikke lenger være tilgjengelige og kommer ikke etter den offisielle lanseringen av iOS 12. Lanseringen av Apple mobilprogramvareoppdatering vil skje i forbindelse med presentasjonen av den nye iPhone 2018 i midten av september.

Apple kunngjorde utvidelsen av sine individuelle FaceTime-videosamtaler til gruppe videosamtaler med en begrensning på 32 deltakere under WWDC 2018. Denne typen videokonferanser via FaceTime vil også være kompatibel med de nye Memojis.

Det kan interessere deg | Dette er den desidert beste iOS 12-funksjonen for iPhone og iPad

Brukere må vente til iOS 12.1

FaceTime-gruppevideoanrop har minnet oss mye om hva som skjedde med AirPlay 2 på iOS 11. Det ble opprinnelig kunngjort som en del av iOS 11, men AirPlay 2 ble forsinket til ankomsten av iOS 11.4-oppdateringen. Men la oss håpe at gruppesamtaler ikke tar så lang tid å komme, og de vil gjøre det i iOS 12.0.1 eller iOS 12.1.

I dag Apple har gitt ut beta 7 av iOS 12 for utviklere. I beskrivelsen av nyhetene er det inkludert en tekst som kunngjør tilbaketrekning av funksjonen til gruppesamtaler fra FaceTime.

“Group FaceTime er fjernet fra den første utgivelsen av iOS 12 og vil bli utgitt i en fremtidig programvareoppdatering senere i høst.”

Forsinkelsen av gruppevideoanrop vil påvirke både iOS 12 og macOS Mojave.

Heldigvis, blant alle nyhetene med iOS 12 finner vi en serie funksjoner som vil overraske iPhone- og iPad-brukere positivt; som forbedringer opptreden, den utvidet virkelighet, den Siri snarveier, den grupperte varsler og mye mer.

Spor | 9to5Mac