Utgivelsesdato for Nokia Lumia 1520 utsatt til 22. oktober og mulig pris

Etter mange lekkasjer om Nokia Lumia 1520, har vi i dag fått nye data som vil endre det vi tidligere hadde hørt. I følge The Verge og Reuters ville presentasjonen av denne terminalen blitt utsatt, tilsynelatende på grunn av den nylige avtalen mellom Nokia og Microsoft ved hvilken, Microsoft ville kjøpe fra Nokia. Til tross for dette vil terminalen ankomme presentasjonen i slutten av neste måned, visstnok for den 22., men vi har fremdeles ikke konkrete data om hvor arrangementet skal finne sted.

Nokia Lumia 1520 ville være den første phablet av selskapet, som forventes å ha noe mer og intet mindre enn en 6-tommers skjerm. Det synes som Nokia det kommer på storskjerm båndtvang og det er ikke rart gitt hvor vellykkede de er. Med GDR3-oppdateringen vil vike for Full HD-skjermer, og hvis vi legger til dette størrelsen på fremtiden Lumia 1520, vil vi få en veldig klar visjon om hva vi ønsker.

Nokia Lumia 1520

Med forsinkelsen av presentasjonsdatoen, vil deres ankomst til butikkene også bli forsinket, noe som tilsvarer en måneds forsinkelse på datoen da arrangementet ble satt, og nådde dem 8. november.

Som funksjoner vil Lumia 1020 ha, ifølge lekkasjer, en Snapdragon 800-firkjerneprosessor, kameraet vil bruke PureView som en optisk stabilisator, og dens oppløsning vil være 41 MP, senket for bruk av den optiske stabilisatoren til 16. Operativsystemet vil være Windows Phone 8. Terminalen er tilgjengelig i svart, hvitt, gult og rødt.

Prisen vil være rundt 700 dollar gratis, men vi minner om at alt dette fremdeles skal bekreftes. Så vi må vente til 22. oktober for å vite resten av spesifikasjonene til dette og for å bekrefte det vi vet.