Uncategorized

Utviklere vil kunne endre Siris stemme i iOS 14

siri

Fram til datoen Apple har begrenset Siri-stemmene til de de produserte, og brukere kan bare velge språk og kjønn i veiviseren for iOS og iPadOS. Dette kan endre seg drastisk med iOS og iPadOS 14, siden et lyd ryktet om at AppleInsider ekko i dag indikerer at Apple kan åpne muligheten for brukere å installere forskjellige stemmer for assistenten. Til nå kunne utviklere lage stemmer for sine egne apper, men ikke for Siri, dette ville tvert imot åpnet for forbudet mot utvikling av nye stemmer fra tredjepart som kan gi nye muligheter i assistenten.

Alt dette er trukket fra et rammeverk kalt VoiceProvider. Et rammeverk er et sett med instruksjoner som tjener som grunnlag for utvikling av ny programvare, i dette tilfellet og basert på navnet de har gitt den, er det ment å utvikle en ny tone for Siri. Tanken som går rundt dette er at disse nye stemmer utviklet av tredjeparter kan lastes ned fra App Store som om det var en app.

siri spilltroner

Det kan interessere deg | Apple slipper iOS og iPadOS 13.4 beta 5 for utviklere

Fordelene med dette er flere. Siri kan begynne å håndtere språk og dialekter som for øyeblikket er utenfor din kunnskap, og vil tillate ytterligere tilpasning av assistentens stemme, Hvem ville ikke at Siri skal snakke med ham i stemmen til George Clooney, for eksempel?

I alle fall denne rammen er i tidlige stadier av utviklingen så lite kan bli kjent om ham akkurat nå. Det som spekuleres i, er at det kan komme til syne på et tidspunkt under bruken av iOS og iPadOS 14.

Dette har vært en av de mange lekkasjene som har funnet sted i disse dager, og som har utsatt mange ukjente detaljer som det vil danne iOS og iPadOS 14. Det ser ut til at den neste versjonen av Apples mobilsystem vil komme lastet med nyheter, så nå vi kan bare vente på at den lanseres.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK