free estadisticas Saltar al contenido

Uunnværlige apper for iPad-en hvis du har en Android-smarttelefon

abril 26, 2020

Ikke alle brukere som velger en iPad som nettbrett, har da en iPhone som smarttelefon. Det er et stort antall brukere som foretrekker å følge iPad med en smarttelefon for Android-operativsystemet, dele applikasjoner som er for begge plattformene og som kan sameksistere sammen, til tross for at de er forskjellige operativsystemer.

I dag skal vi tilby deg noen viktige eller mest interessante applikasjoner som du kan bruke sammen på din iPad og Android smarttelefon, uten å ha problemer med å tilhøre forskjellige plattformer. En server er i denne situasjonen, så jeg snakker basert på erfaringen som denne situasjonen har gitt meg. Hvis du vil vite noen av applikasjonene du kan bruke på begge plattformene, må du bare fortsette å lese.

Programmer for å dele mellom en iPad og en Android-smarttelefon

Det er ikke nødvendig å ha et nettbrett og en smarttelefon av samme merke eller det samme operativsystemet en iPad kan sameksistere med en Android-smarttelefon eller en iPhone med et Android-nettbrett. Mange applikasjoner fra App Store finner du på Google Play, og det samme tvert imot, slik at du kan bruke den samme applikasjonen på begge systemer og sammen, uten problemer.

Vi tilbyr deg noen applikasjoner som du kan bruke sammen på iPad og en Android-smarttelefon.

Pocket

Vi har allerede fortalt deg om denne applikasjonen ved flere anledninger, det er en av favorittene våre, å lese artikler og innlegg du har lagret, lese dem ved en annen anledning.

my-essensielle-ipad-smarttelefon-android-2

Det gode med Pocket er at ved å registrere og bruke det samme brukernavnet og passordet, både på iPad og Android-smarttelefon, deles alle artiklene du holder, og du kan lese dem på nettbrettet eller smarttelefonen.

Drive eller Dropbox

Skylagringsapplikasjonene kan også brukes både på iPad og på en Android-smarttelefon unisont, det vil si at du kan laste opp bildene du tar med iPad og med Android-mobilen din til samme lagringsplass i skyen. Du kan også dele filer mellom iPad og Android-smarttelefon ved hjelp av den samme applikasjonen på begge enhetene, noe virkelig nyttig.

Twitter og Facebook

De offisielle Twitter- og Facebook-applikasjonene er tilgjengelige på iOS og Android, slik at du kan administrere de to sosiale nettverkene fra begge enhetene uten problemer.

Terra Battle

Vi har valgt denne tittelen på Mistwalker, i tillegg til å være et av de beste spillene du finner på begge plattformene, fordi den har muligheten til å bruke den samme profilen på iOS og Android, slik at du kan spille på iPad og fortsette spillet på Android-mobilen eller omvendt.

my-essensielle-ipad-smarttelefon-android-3

Men i likhet med Terra Battle, er det mange andre videospill tilgjengelig i de digitale butikkene på begge plattformene, som deler samme mulighet.

Chrome-nettleser

Google-nettleseren lar deg administrere innstillingene du gjør på forskjellige plattformer, og holder alltid den samme profilen tilkoblet, slik at du kan ha de samme bokmerkene både på datamaskinen din, nettbrettet og smarttelefonen din, hvis du er koblet til den samme kontoen på alle enheter . Det samme kan gjøres med andre nettlesere.

Dette er bare noen eksempler på at sameksistens mellom iOS- og Android-plattformen er mulig, det er ikke nødvendig å ha både et nettbrett og en smarttelefon av samme merke eller plattform for å kunne utføre felles handlinger mellom begge systemer. Vi ønsket å gi deg noen eksempler, men det er mange flere. Disse applikasjonene kan også tjene hvis du har et Android-nettbrett og en iPhone-smarttelefon.