contadores Skip to content

Vær forsiktig, en iOS 12-feil sender meldinger til feil kontakt

Det er interessant å huske hvordan vi klassifiserte iOS 11 som operativsystemet med flest feil i historien, når alt ser ut til å indikere at iOS 12 vil følge etter.

Vi snakket nylig om et veldig alvorlig problem som forhindrer lading av batterier når skjermen til noen iPhone- og iPad-modeller ikke er på. Selv om dette problemet påvirker ikke alle mobile enheter fra Apple.

Og nå lurer en ny feil i skyggen av vanskelighetene med Cupertinos signaturmobilprogramvare. Dette er et problem der iOS 12 blander to forskjellige kontakter i en enkelt chat-samtale. Mange brukere har blitt påvirket av denne feilen, og har rapportert den på sosiale nettverk som Twitter for å be om hjelp fra Apple.

Det kan interessere deg | Den mest bemerkelsesverdige nyheten med iPhone XS er batteriet, ifølge Consumer Reports

Feilen slår sammen to chatsamtaler fra forskjellige kontakter

Det ser ut til at denne nye iOS 12-feilen er relatert til dem familiemedlemmer som deler samme Apple-ID. Siden alle rapporter har noe til felles, er de sammenslåtte kontaktene alltid kjent.

“Opplever noen iPhone-bruker dette nye problemet (siden forrige oppdatering) der iMessage fortsetter å slå sammen to helt ubeslektede chatsamtaler eller vet hvordan jeg løser det?

“Jeg opplever problemer med iOS 12 der to iMessage-samtaler som jeg har samlet til en. Når jeg prøver å sende en melding hver for seg, ender de opp med å bli sendt i samme chat-samtale under navnet til den siste personen som skrev til meg. ”

Vet noen hvordan jeg løser denne iOS 12-feilen som fusjonerer to kontakter? Fordi mamma og søsteren min er i samme tekstsamtale, så jeg må sende meldinger til søsteren min fra Snapchat nå. ”

Problemet kommer tilsynelatende fra en ny funksjon implementert i iOS 12 som kom til å forbedre iMessage-plattformen. Operativsystemet grupperer nå automatisk all kommunikasjon relatert til den samme Apple ID.

Spor | iDropNews