contadores Skip to content

Vær mer produktiv i din daglige dag med TextGrabber

Har du noen gang ønsket å ta tak i iPhone bare for å ta et bilde av en side i boken du leser? I dag presenterer vi deg en ideell applikasjon for det, TextGrabber er i stand til automatisk å digitalisere og oversette all tekst. I tillegg er appen i salg i en begrenset periode.

Vanligvis koster TextGrabber € 4,99 men denne uken finner du den bare i App Store € 0,99.

TextGrabber er en slags skanner som i tillegg også konvertere bilder til ekte tekst å redigere og oversette dem til andre språk.

maxresdefault

TextGrabber: en app som vil hjelpe deg med å forbedre produktiviteten

Informasjonen som er fanget gjennom iPhone / iPad-kameraet er digitalisert. Det kan også oversettes til forskjellige språk, så når du er i utlandet og du ikke kjenner språket, eller du ikke har en person som kan hjelpe deg, vil det være nok med ta ut enheten din, ta et bilde og TextGrabber vil gjøre resten for deg.

TextGrabber forkynte nylig seg selv en av vinnerne ved Mobile Star Awards. Vi står overfor et veldig nyttig program når det gjelder redigering, oversettelse og deling av tekster.

skjerm480x480 (1)

Med TextGrabber kan du oversette og skanne alle slags bilder, fra dokumenter til notater, gjennom artikler, oppskrifter, bøker, manualer …

Dessverre krever oversettelse i appen Internett-tilkobling. Men i det minste kan du konvertere og gjenkjenne tekst uten Internett. Videre er den i stand til å oversette opp til 60 forskjellige språk. Uten tvil en sterkt anbefalt app.

skjerm480x480

Last ned TextGrabber for iPhone og iPad

TextGrabber-appen er kompatibel med alle iPhone- og iPad-modeller, og krever iOS 8.0 eller senere versjoner for å fungere ordentlig. I tillegg, som vi nevnte tidligere, er den i salg, fra € 4,99 til € 0,99. For å laste ned!

Hva synes du om dette nyttige verktøyet? Kjenner du en applikasjon som ligner på TextGrabber? Hvilken bruker du vanligvis? Del med oss ​​dine meninger og erfaringer fra kommentarfeltet, og ikke glem å dele artikkelen på sosiale nettverk for å anbefale denne fantastiske appen til venner og familie.