Vampyr, det nye spillet fra skaperne av livet er underlig

Etter den udiskutable suksessen til Livet er underlighva du har Dontnod Det er veldig interessant for millioner av følgere rundt om i verden, som nå følger arbeidet med dette selskapet med mye mer oppmerksomhet. polygon, Den amerikanske portalen, har snakket med dem for å vite litt om psykologien til karakterene som vi vil se i Vampyr, hans neste videospill, og de forskjellige elementene som vil føre den vampiriske verden tilbake til den gotiske, skitne og grusomme, og glemme en viss saga for tenåringer som elskere av autentisk vampirisme tok ut av hodet. Blant de som ble intervjuet var den narrative direktøren for tittelen, Stephane Beauverger.

Hovedpersonen er Jonathan Reid, en humanistisk vampyr og vitenskapsmann som vil kurere forbannelsen. Det er en karakter senket og mørk i anger og skjebne. Kan du forvente noe som Twilight eller andre vampiriske tilnærminger som er gjort i nyere tid? Ikke i det hele tatt: “Vampyr er langt fra Twilight,” skar Beauverger inn. Han snakket med Beauverger for noen måneder siden om den nåværende vampiriske identiteten, og sa: “Hvis spørsmålet ditt handler om å velge mellom vampyrer av typen ’30 dager med mørke ‘og vampyren’ Intervju med vampyren ‘, vil jeg si at en interessant vampyr burde inneholder litt av begge deler, som Dracula selv »

Vampyr, et spill som vil føre oss tilbake til den grusomste virkeligheten av vampyrer

Beauverger Han kommenterte på den amerikanske siden at «en vampyr er en skapning innpakket i undergang. Han er et menneske som er dømt til å leve evig og tvunget til å ta liv for å overleve. Det er en underlig skapning klar over hva den gjør; de vandrende døde, mumier eller varulver er i de fleste tilfeller dumme og sjelløse drepemaskiner. En vampyr må forføre byttet sitt og være fullstendig klar over at det han gjør er galt, men det er like nødvendig for ham som det er for en løve å drepe og mate. Det ser ut til at i det nye videospillet av Beauverger Det vil mye om det å velge noen ofre eller andre for å tilfredsstille vår ustanselige tørst, noe som vil gi spillet en interessant tilnærming, der etikk eller moral krysser hverandre med vold og grusomhet.

Vampyr, et spill som vil føre oss tilbake til den grusomste virkeligheten av vampyrer

Er vi forpliktet til det? I følge direktøren, Philippe MoreauDet er vi ikke, men enhver beslutning som blir tatt om kostholdet vårt og å avslutte de forskjellige innbyggerne for å avslutte vår sug etter blod, vil ha “en betydelig innvirkning på spillverdenen”. Beauverger var litt mer tragisk med det: “Spilleren gjør ingenting annet enn å gå dypere og dypere til bunnen av helvete uten å unnslippe. Du er dømt fra starten. Det eneste du kan gjøre er å velge hastigheten du kommer ned, men du vil alltid gå ned ».

Vampyr blir utgitt i 2017 til PC, Xbox One og Playstation 4.