contadores Skip to content

Vedtakelse av iOS 10 når 34% av brukerne

iOS 10 har vært tilgjengelig i en uke, og adopsjonen har vokst jevnlig de siste dagene. I følge dataene som tilbys av Mixpanel, iOS 10 er allerede installert på 34% av mobile enheter fra Apple.

På den andre siden, iOS 9 er fortsatt det mest populære mobile operativsystemet, installert på mer enn 62% av enhetene, og mindre enn 5% har iOS 8 eller lavere installert.

ios-10

Dataene indikerer det 24 timer etter den offisielle lanseringen av iOS 10 var den allerede installert på 14.45% av enhetene, en statistikk som er litt høyere enn vedtakelsen av iOS 9 i fjor.

iOS 10 inneholder et stort antall nyheter, funksjoner og fordeler som har oppfordret mange brukere til å oppdatere ditt mobile operativsystem umiddelbart. For eksempel de flotte nye funksjonene i Messages-appen, integrasjon med tredjepartsapper på Siri, og det omdesignede brukergrensesnittet til Kontrollsenteret, Låseskjerm og varslingssenter.

Hvis veksten i iOS 10-adopsjon fortsetter å øke, kan antallet dramatisk overstige tallene i iOS 9.

adopsjon

Hvis iOS 10 er installert på 16% flere enheter i løpet av neste uke, Det vil bli det raskeste vedta mobile operativsystemet noensinne.

Apple sa det iOS 9 ble installert på mer enn 50% av aktive mobile enheter i løpet av to uker etter den offisielle lanseringen i fjor.

Mer om iPadizate | Hvorfor er iOS 10 det beste mobile operativsystemet i verden?

Og du? Har du allerede installert iOS 10 på iPhone eller iPad? Hvilke funksjoner liker du best med Apples nye mobile operativsystem?

Spor | MacRumors