Vedtakelse av iOS 9 når 66% av enhetene

Vedtakelse av iOS 9 når 66% av enhetene

Bare i går, 3. november, oppdaterte Apple sine beta-versjoner av både tvOS 9.1 og iOS 9.2. Per i dag har vi vært i stand til å oppdage det, i henhold til dataene som ble samlet inn 2. november fra App Store iOS 9 adopsjon har nådd 66% av Apple mobile enheter.

Så vi har kunnet vite det fra supportnettstedet for Apple-utviklere. En statistisk graf viser at 25% av brukerne fremdeles er på iOS 8 (mange av dem på grunn av jailbreak), og 9% har dessverre sittet fast i tidligere versjoner.

iPhone med iOS 9

Statistikk bedrar ikke: iOS 9 og alle nyhetene har endt opp med å overbevise de fleste iPhone- og iPad-brukere.

Adopsjon fra IOS 9 kan nå 70% innen utgangen av 2015

Hvis vi sammenligner statistikken, iOS 8 klarte bare å oppnå 60% adopsjon i slutten av november i fjor, og i slutten av desember nådde den 64%. Det var i januar da den klarte å overskride tallene i iOS 9, med 68% adopsjon.

Dataene om adopsjon av iOS 8 er fremdeles ganske positive. Selv om det er sant at endringene fra iOS 7 til iOS 8 ikke var så betydningsfulle som denne gangen, eller som det skjedde fra iOS 6 til iOS 7.

Adopsjon av iOS 9 og iOS 8

Som de forteller oss fra 9to5mac, er en av de mulige faktorene for suksessen til iOS 9 at det har gjort det mulig for oss å oppdatere vår iPhone eller iPad selv om vi ikke hadde ledig lagringsplass.

Etter vår mening tror vi at multitasking av iOS 9 har spilt en veldig viktig rolle, samt forbedringer som er introdusert i applikasjoner som Notes, som nå gir oss muligheten til å legge til bilder, oppgavelister eller tekstformat. Selv om det også er salg av nye iPhone 6s, er den nye batterisparingsmodus

Mer om iPadizate | 5 ting du kanskje vil like med iOS 9.1

Tror du at iOS 9 vil nå 70% adopsjon innen utgangen av 2015? Har du allerede oppdatert iPhone eller iPad til den nyeste versjonen av Apples mobile operativsystem?