Veldig lite mangler, slik at du lovlig kan spille Xbox One-spill på iPhone eller iPad

Xbox

Takket være streaming-spillet kan vi alle glede oss de beste spillene hvor som helst.

Uansett hvilken type enhet vi bruker, med en god internettforbindelse og en fjernkontroll eller bare kontroller som er i stand til å etterligne den, kan vi få tilgang til hele vårt spillbibliotek.

I det minste er det det du ønsker nå som denne teknologien har returnert så kraftig til dørene til en ny generasjon konsoller.

Neste år forventes både Microsoft og Sony å presentere sine neste konsoller for verden, og skyspill vil være en kritisk del av begge.

Faktisk, i tilfelle av Xbox vil det være enda før den nye generasjonen når markedet, siden Prosjekt xCloud kommer i år å stå opp mot Stadia.

Dermed kan alle brukere begynne å få tilgang til alle spillene på vår Xbox One hvor som helst.

Som antydet på forrige E3-konferanse, vil xCloud tillate oss å velge mellom å spille direkte på Microsofts servere eller lage en dedikert server fra vår egen konsoll.

Dette siste alternativet er det som kommer de neste månedene, slik at alle Xbox One-brukere med god forbindelse de kan kobles eksternt til konsollen din og spill hele biblioteket ditt med spill hvor som helst, inkludert de vi kan få gjennom Xbox Game Pass.

xCloud

Det kan interessere deg | Google Stadia vil bringe de beste spillene til Mac, iPad og iPhone

På sin side tilbyr Stadia en noe annen tilnærming, fullstendig eliminere behovet for en konsoll for å bruke tjenesten.

Stadia vil imidlertid være begrenset ved lansering til Pixel-telefoner og nettbrett, i tillegg til Chromecast og PC, så vi må vente litt lenger.

Når det gjelder xCloud, har detaljer om hvordan det fungerer ikke blitt avslørt ennå, men det bør ikke ta mye lengre tid, og listen over kompatible enheter vil sannsynligvis være mer omfattende enn Stadias.