Ventil kunngjør Steam Machine

Dampmaskiner

Vi kunngjorde nylig lanseringen av et nytt Linux-basert operativsystem av Valve SteamosSom vi allerede nevnte for deg den dagen, vil dette ikke være selskapets eneste kunngjøring, men vil bli fulgt av to andre.

Og i dag kan vi endelig fortelle deg hva som er nytt om Valve … det er ikke en overraskelse siden den andre kunngjøringen handler om maskinvare. Valve har kunngjort at de skal jobbe med å lage flere spillmaskiner i samarbeid med en rekke partnere, disse skulle nå markedet i begynnelsen av 2014.

Det er ingen spesifikke data om spesifikasjonene til Dampmaskin og selskapene han jobber med er også ukjente (de eneste som er kjent for å samarbeide med Nvidia). Det som er kjent, er at Valve jobber med utvikling av forskjellig utstyr med forskjellige konfigurasjoner og priser.

I tillegg er en annen av kunngjøringene som er gjort at selskapet vil gjøre tilgjengelig for alle SteamOS kildekode, som vil tillate brukere å endre dette før de installerer det på en Steam-maskin eller på en enhet de ønsker. Dette er en 180 graders sving når det gjelder den typiske handlingsmåten vi ser hos konsollprodusenter som alltid har tatt i bruk strategien om å lukke enhetene sine (til tross for de positive erfaringene de har fått når du åpner en enhet. til samfunnet).

Utgivelsesdatoen for Dampmaskin Det vil være noen måneder etter presentasjonen av den neste generasjonen konsoller (PlayStation 4 og Xbox One) som den vil inngå i en slags frykter / krig … det vil være interessant å se hvordan Steam Machine og dens tusenvis av lojale fans oppfører seg når første enheter på markedet.

Før jeg sier farvel, minner jeg om det Ventil Hun skal etter planen avgi en tredje kunngjøring før ukens slutt. Det eneste vi har igjen dekket siden av operativsystemet og maskinvaren, er å vite hvilke titler som vil være tilgjengelige.

Kilde: SteamOS

Hilsen fra dypet av bytene.