Ventil viser allerede alle Steam Machines-modeller

“Konsollene” som vil tillate deg å glede deg over Valves Steam-plattformspill bør treffe markedet i november, men den gode nyheten for alle som er interessert i å kjøpe en er at de allerede kan se eksisterende modeller og priser til som vil bli i salg.

Alienware Steam Machine

Vi har Steam Machines-modeller for enhver smak, fra billige modeller til modeller designet for de mest dø-harde spillere.

Forslaget som vi viser deg i det første bildet som følger med oss, er Alienware Steam Machine, med en pris på rundt 450 dollar, det vil si omtrent 400 euro. Den leveres med inkludert kontroller, Intel Core i3 dual-core prosessor, et Nvidia GeForce GTX 2 GB GDDR5 grafikkort med 4 GB 1600MHz DDR3L RAM og en 500 GB harddisk.

Listen fortsetter, og vi ser modeller fra andre merker med et rykte innen videospillens verden. For eksempel har vi versjonen laget av Alternate, med navnet på Alternativ Steam-maskin Den selges med en pris mellom 1 100 og 1200 dollar (ca. 1 000 euro), og i dette tilfellet har den ikke en kommando eller kontroller. Vi har en Intel Core i3-4130-prosessor, et GeForce GTX 750Ti-grafikkort, 8 GB 1600 MHz DDR3 RAM og 500 GB SSHD-lagring.

Asus er en annen partner i Valve som presenterer oss Asus ROG GR8S, med en pris på rundt 700 dollar og med et design veldig inspirert av dagens konsoller. Ta med en Intel Core i5- eller i7-prosessor. Grafikkortet er en GeForce 9-serie, med mellom 4 og 16 GB DDR3 RAM, og med hensyn til lagring har den flere alternativer, 500 og 1 TB harddisk eller fra 128 til 512 GB SSD.

Vi må huske at Valve la frem sitt forslag om å utvikle dette spesifikke utstyret for Steam-spill på årets Game Developers Conference, og at Steam Machines skulle treffe markedet i 2015. Disse tilpassede datamaskinene vil bli produsert i samarbeid med store merkevarer i verden. sektor som Asus eller Alienware, blant mange andre.

Hvis du vil ha mer informasjon om modellene i utvikling, er dette tilgjengelig på Valve-nettstedet.

Hilsen fra dypet av bytene.