Verken Candy Crush eller Pokémon GO: Fortnite knekker rekorder!

Etter en kort beta-periode gjennom invitasjoner, har Fortnite allerede bosatt seg på iOS App Store. Og hvordan! Spillet har blitt en virkelig suksess og fortsetter å tilby store fordeler for utviklerne, Epic Games.

I følge analysen fra selskapet Sensor Tower har Fortnite faktisk allerede nådd en inntekt på mer enn 15 millioner dollar. Og det tar veldig lite tid i iOS App Store …

Dette gjør ikke annet enn å demonstrere det igjen forretningsmodellen for kjøp i appen fungerer. Og det fungerer veldig bra. Så mye at Fortnite knekker rekorder på iOS.

Det kan interessere deg | Fortnite vs PUBG Mobile, hvilken Battle Royale er bedre?

Fortnite slår andre legendariske iPhone- og iPad-treff

Den offisielle lanseringen av Fortnite skjedde 15. mars i iOS App Store. Dette betyr at spillet har tjent 15 millioner dollar fordeler på bare 20 dager. Av disse 15 millioner dollar skal det bemerkes at Epic Games mottar 10,5 millioner fradrag fra fordelene som Apple oppnår.

“Spillet er fortsatt ledende på nedlastningsrangeringen av mer enn 20 regioner for iPhone.”

I tillegg til den store nedlastningssuksessen, forblir Fortnite også som den ledende applikasjonen i inntektskategorien i appen. Som du ser i grafikken som vi tidligere har inkludert, er det å bryte rekorder etablert av store iOS-hits som Candy Crush, Clash of Clans og Pokémon GO.

Og suksessen lider ikke etter utgivelsen av PlayerUnknown’s Battlegrounds, en annen enormt populær tittel i Battle Royale-sjangeren.

Nylig ble Fortnite-spillet for iPhone og iPad oppdatert, og tilbyr en ny eksplosiv modus og salgsautomater for å skaffe materiell og nye våpen. Det ser ut til å være et av de best rangerte spillene av iOS-brukere, men … vil suksessen vare?

Spor | 9to5Mac

Tabla de contenidos