Uncategorized

Vi anbefaler disse gratis appene i en begrenset periode for iPhone og iPad

apps

En dag til er vi allerede her med en fantastisk liste over gratis applikasjoner for iPhone og iPad. Vi har utforsket iOS App Store for å finne de beste tilbudene, kampanjene og rabattene med det eneste formål å anbefale en serie med apper som er tilgjengelige gratis i en begrenset periode. Det vil si at snart vil de slutte å være gratis og vil begynne å være verdt sin opprinnelige pris.

Så vi inviterer deg til å laste ned disse applikasjonene nå som de er gratis, vi vet ikke hvor lenge promoteringen av hver av disse appene vil vare … De er kanskje bare gratis i dag! Derfor, hvis du ser et program som fanger oppmerksomheten din, ikke nøl med et øyeblikk og løp til App Store for din pris.

Ah …! Men før du begynner, husk at hvis du ikke finner en applikasjon som passer din smak og / eller behov, kan du alltid besøke vår samling av gratis apper fra i går! Noen av tilbudene kan fremdeles vare.

Det kan interessere deg | 4 sikrere nettlesere for iOS enn Safari

Gratis apper for iPhone og iPad – 28. februar

PepeLine Adventures

Et underholdende og fargerikt eventyrspill der du må delta i hvert av nivåene for å løse et puslespill og gjenforene Pepe og Line. Veldig kul grafikk.

Skyte ballene

Dette spillet er veldig enkelt og veldig vanedannende. Målet ditt vil være å skyte de forskjellige geometriske formene som vises på skjermen. Noen måter vil gi deg poeng, andre vil gi deg ekstra liv.

MyTracks

MyTracks er et program som hjelper deg å følge med på fremdriften for øvelsene dine ved å vise deg ruten der du har løpt eller syklet.

Turbohjul

Et morsomt minibil-racingspill med vakkert detaljert grafikk og enkelt, men likevel flott spill. Det er 25 forskjellige biler og 16 kretser tilgjengelig. Sterkt anbefalt, venner.

Cabriolet: Unit Converter

Vil du bruke dollar til euro? Konvertere tommer til centimeter? Finn ut hvor mye X miles per time tilsvarer? Denne applikasjonen vil fortelle deg i løpet av sekunder, den er også kompatibel med Slide Over-modus og Split View-modus for multitasking for iPad.

BernerMoji

Og vi avslutter med et morsomt utvalg av doggie-klistremerker til iMessage. Det er mye!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK