Uncategorized

Vi har allerede GRATIS apper og spill for iPhone og iPad

Vi er allerede midt i uken, og vi vender som alltid tilbake til vårt vanlige innlegg med gratis apper og spill i en begrenset periode. Det er det mange av dem de blir til null kostnader i noen timer og det er på tide å dra nytte av disse tilbudene.

Pass på! Den har en utløpsdato nær og kan gå tilbake til vanlig pris, så vårt råd er det last dem ned så snart som mulig, og ikke legg igjen for senere. Så vi overlater deg med dagens forslag, og vi vil at det skal være av din interesse.

Det kan interessere deg | IOS 11-adopsjon når 85% på iPhone og iPad

Gratis apper og spill fra 5. september

PiPi av Kidztools

Å trene en gutt eller jente til å tisse etter å ha forlatt bleien er ikke en lett oppgave. Verken for dem eller for fedre og mødre, noen ganger kan de bli desperate. Men ettersom alt kan trenes, er dette også. Hjelp ham å gjøre prosessen enklere.

Push ups: 100 pushups pro

Hvis sommeren har forårsaket utskeielser som har forlatt kroppen din ganske skadet, det er på tide å avhjelpe med denne appen. Den har programmer spesialdesignet slik at du med bare 10 minutter om dagen i 3 uker kommer tilbake til å ha en kropp på 10.

Kilde: App Store

Reeder 3

Hvis du ikke kjenner Reeder 3 er det synd, mangler du et sted der konsentrer nyhetene om din interesse. Den har mange tilpasningsmuligheter og tar tid gratis, du må ha det ja eller ja.

Minesveiper XL

Visst at du savner det klassiske minesveiper-spillet som fantes i de gamle versjonene av Windows. Kos deg med den på iPhone og iPad og vis din evne til å komme deg rundt dem.

Darts of Fury

Dart-spill har en spesiell sjarm som aldri svekkes. Du må gjøre det vis ditt mål på målet, få flere poeng enn rivalene dine og feir målet ditt. Prøv det og fortell oss hva du synes.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK