contadores Skip to content

Vi har henne! Den tredje betaen til iOS 11.1 er nettopp utgitt

Apple har nettopp gitt ut den tredje betaen av iOS 11.1 til utviklere for testformål, og mer enn fire måneder etter presentasjonen av den nye oppdateringen på WWDC fra 5. juni sist.

Registrerte brukere kan laste ned den nye beta-versjonen av iOS 11.1 fra Apple Developer Center eller av OTA når riktig konfigurasjonsprofil er installert.

iOS 11 bringer ganske mange designendringer, inkludert et tilpassbart kontrollsenter og en ny låseskjerm slått sammen med varslingssenteret. Apple-betalinger peer-to-peer ville komme til Meldinger-appen, som også vil bli forbedret med en ny pakke med applikasjoner Og det er en funksjon Ikke forstyrr mens du kjører som er designet for å hjelpe sjåførene med å holde fokus. Siri, Photos, Camera-appen og de får nye funksjoner og forbedringer.

ARKit for utviklere vil bringe en rekke nye applikasjoner og spill med augmented reality til iOS-enheter, og en ny Core ML SDK vil tillate utviklere å lage enda smartere applikasjoner. iOS 11 er også den største oppdateringen for iPad, med en nye Dock som introduserer forbedringer i multitasking, en filapplikasjon for bedre filhåndtering, bedre støtte for Apple Pencil, en forbedret applikasjonsskifter og en dra-og-slipp-funksjon for hele systemet.

Hva er nytt?

iOS 11.1 presenterer en nytt utvalg av Unicode 10 emojis som vanvittig ansikt, kake, kringla cookie, t-rex, vampyr, eksploderende hode, spy, knirkete ansikt, kjærlighetsbevegelse, hjerne, skjerf, sebra, sjiraff, spåkake, pinnsvin og mer.

Ulike emojier har også sett noen få små designendringer i iOS 11.1, inkludert blant annet delfiner, blekksprut, bi, snegler og hval. De nye design er mer detaljerte og realistiske enn eksisterende design.

Oppdateringen også bringer tilbake gesten 3D Touch App Switcher som har vært savnet fra iOS 11 siden lanseringen. Når bevegelsen kommer tilbake, bruker iPhone kan trykke på 3D igjen på venstre kant fra skjermen for å vise multitasking App Switcher-grensesnittet.

Andre små funksjoner er inkludert i iOS 11.1 beta. Det innebygde tastaturet i iOS 11.1 tilbyr nå flere emoji-symboler ved å bruke et emoji-relatert ord som “kake” eller “glad”, med hvert av forslagene som vises på slutten av den prediktive teksten.

Det er også et oppdatert kameraikon under Begrensninger, en ny animasjon når du trykker på statuslinjen for å bla opp, og raskere låse opp animasjon. I morgen vil derfor alle brukere som er registrert i Apple Beta-programvaren, bli utgitt offentlig.

Hvordan laste ned den nyeste betaversjonen av iOS 11 for iPhone og iPad

Følg disse trinnene for å laste ned betaversjonen 8 av iOS 11:

1.Koble iPhone / iPad til PC / Mac via USB.

2. Åpne iTunes.

3. Lag en sikkerhetskopi.

4. Gå til Apple Developer Center.

5.Trykk på Last ned nye Betas-fanen

6. Gå til delen dedikert til iOS 11.

7. Følg trinnene for å fullføre registreringen (ID, passord, installere …).

8. Trykk på nedlastningsknappen i iOS 11-delen.

9. Programvareprofilen iOS 11 vises på iPhone eller iPad.

10. Godta vilkårene.

11.Velg alternativet “Installer” i øverste høyre hjørne.

12. Når nedlastingsprosessen er fullført, klikker du på Start på nytt-knappen for å bruke endringene.

Se også: iOS 11 vs Android Oreo: dette er de beste funksjonene

For full informasjon om alle de nye funksjonene som er inkludert i iOS 11, husk å sjekke ut vårt omfattende sammendrag av iOS 11 på iPadizate. Legg igjen dine kommentarer, vi venter på deg i neste innlegg.