Uncategorized

Vi har ikke sprø tirsdager, men apper og gratis spill for iPhone og iPad

Mens august måned fortsetter ustoppelig og varmen er tilbake for å holde seg, vi Vi varmer opp med disse gratis appene og spillene i en begrenset periode. Ikke gå glipp av muligheten til å ha dem allerede på iPhone eller iPad.

Og siden tirsdager er litt dumme dager, er det ingen bedre måte enn å muntre ham opp på en eller annen måte. Husk at disse appene og spillene de er gyldige for din iPhone eller iPadSå hvis du har begge enhetene, ikke nøl med å installere dem nå.

Det kan interessere deg | Apple vil presentere en rimelig MacBook Air og en Mac mini “Pro”

Apper og spill 21. august

Steampunk Puzzle Physics Game

Hvis sommeren ettermiddager dreper deg med kjedsomhet, prøv å overvinne 300 nivåer dette spillet har, der ferdighetene dine med gravitasjonskreftene skal testes. Fysikk spill er virkelig kult!

iRecorder Pro

Denne taleopptakeren overgår langt innfødte på iPhone, og er perfekt for din iPad. Det lar deg overføre alt du tar opp gjennom et Wi-Fi-nettverk. På tide å ha det? Du har rett!

Kilde: App Store

Syklus – Time Lag Akkumulator

Med denne applikasjonen kan du lage alle slags musikalske eksperimenter, takket være bruken av lyder, stillhet og tid. Hvis det du ønsker er å lage veldig spesielle strukturer nesten uanstrengt, er denne appen for deg.

blueSkyVPN

Den beste måten å beskyttes når du kobler til et gratis offentlig nettverk er med en VPN, du vil ha sikkerheten om at datapakkene ikke vil lide noen skade. Prøv det, Du har mange servere du kan koble til.

Kilde: App Store

Monster jente maker

Lag din monsterjente, men gjør det med stil. De små og små vil glede seg over å kunne konfigurere øyne, frisyrer, tenner, ører … En fryktelig sjarmerende app.

Kilde: App Store

Vectornator Pro

Vi avslutter med denne flotte perlen leder design for å utforske nye muligheter, mulighetene er uendelige, og det er et grunnleggende verktøy for fagfolk. Ikke få panikk, det er veldig intuitivt i tilfelle du vil komme i gang.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK