contadores Skip to content

Vi hopper over iOS 14 og går rett til iOS 15 med dette konseptet

iOS 15

Juni nærmer seg, og dermed er Apples WWDC-utviklerkonferanse nær. Faktisk har Apple allerede bekreftet at WWDC 2020 arrangeres 22. juni, og det vil være når Cupertino-selskapet presenterer de nye programvareversjonene av iOS, iPadOS, macOS, watchOS og tvOS.

I løpet av de siste månedene har vi sett alle slags iOS 14. konsepter. Men en designer ved navn Roland Mészáros ønsket å gå et skritt videre og ønsket å dele sin visjon om iOS 15 med et minimalistisk og futuristisk konsept.

Det kan interessere deg | Dette konseptet med iOS 14 har fullstendig forelsket oss

En enkel og minimalistisk iOS 15-design

Roland Mészáros-konseptet, som du kan finne på Behance, tar minimalismen til veldig høye grenser. Denne designen viser oss en startskjerm med svært få applikasjoner, som gir et minimalistisk utseende til iOS-brukergrensesnittet.

Spesielt ser vi 9 appikoner på startskjermen og bare 3 apper i Dock.

I tillegg kan du se en liten widget for startsiden på startskjermen meteorologisk informasjon.

iOS 15

På den annen side innbiller dette konseptet med iOS 15 seg også samtaler og samhandling med Siri vises øverst på skjermen, i form av varsler. På denne måten vil begge elementene i brukergrensesnittet vises på en mye mindre påtrengende måte.

iOS 15

Forenkler visningen av iOS 15-brukergrensesnittet med denne elegante minimalismen, foreslår Roland Mészáros at brukerne har større kontroll over det de anser som viktigste.

Hva synes du om dette iOS 15-designet for iPhone? Vil du at Apple skal implementere lignende endringer i dette konseptet i fremtidige programvareversjoner av det mobile operativsystemet? Se deg i kommentarene!