contadores Skip to content

Vi ønsker komplikasjoner på iPhone X-startskjermen

iPhone X

Uten tvil er en av de mest interessante funksjonene i watchOS informasjonen gitt av ringene til Apple Watch. Dette er på grunn av “Komplikasjoner”, en funksjonalitet som vil være veldig nyttig i Apples iPhone X.

Komplikasjonene ville være et flott tillegg til Apple iPhone X-startskjermen. Brukere som eier en Apple Watch og en iPhone X, sier at de savner denne funksjonen.

IPhone X kan tilby alle varslene du ønsker på den fantastiske, gigantiske og spektakulære OLED-skjermen. Men iOS-varsler gir ikke nok informasjon. Derfor ønsker vi komplikasjoner i iOS 12!

Det kan interessere deg | 7 funksjoner vi trenger i iOS 12

Hva er komplikasjoner?

“Komplikasjonene” av watchOS er alle elementene som Apple Watch-skjermen viser bortsett fra å vise time og minutter. Smartwatchet fra det bitne eplefirmaet har gjort mest mulig ut av overgangen fra analoge og digitale klokker til smartklokker og det byr på alle slags forskjellige komplikasjoner.

Disse nyttige komplikasjonene tillater brukere få værinformasjon, fremgang for fysiske aktiviteter, kalendertider, oppgavelister og mye mer.

Det kan interessere deg | Er Apple Watch verdt det? Min erfaring etter 2 måneders bruk

Komplikasjoner på iPhone X med iOS 12

Å ha hjelp av komplikasjonene fra Apple Watch på skjermen til iPhone X ville være fantastisk med tanke på personvern og sikkerhet. Widgets er ikke så nærme, og varsler kan sees av hvem som helst.

Med komplikasjonene på iPhone X, kunne iOS-brukere ha mange flere alternativer. Hvis varsler for eksempel ikke er private, en komplikasjon kan vise deg hvor mange tekstmeldinger som venter på deg. På denne måten vil du vite at det er noe viktig å gjennomgå, uten at utstederen blir sett før terminalen er ulåst.

IPhone X har en OLED-skjerm og lar brukerne gjøre det trykk med et lett trykk på skjermen for å slå på terminalen, i tilfelle det blir blokkert. Dette vil gjøre komplikasjoner enda mer nyttige på iOS.

Selv om … det ja, ville de forbruke batteriet veldig pent.

Apple-programvareingeniører de jobber allerede med nyhetene om iOS 12 for iPhone, iPad og iPod touch. Nå er sjansen stor for at alt er planlagt. Men det er fortsatt tid til å implementere slike funksjoner i Apples fremtidige mobile operativsystem.

Spor | iMore