Vi presenterer Killhouse, et av de minste kartene du kan spille i Call of Duty: Mobile

torsk

For litt over en måned siden snakket vi om 5 av Call of Duty: Mobile maps. Et av dem, Killhouse, er et spesielt interessant kart fordi det er så lite og kondensert at det gir mye spenning og moro for spillerne.

Killhouse Det er et kart laget i et slags lager hvor vi vil finne elementer som ødelagte biler, containere, byggematerialer og små avlukker å gjemme seg.

Det kan interessere deg | De tre tingene du bør vite om Call of Duty: Mobile og dens ankomst på iOS

Killhouse: Call of Duty: Mobils mest hektiske kart

Slik presenteres Call of Duty Mobile-kartet fra Activision:

Som våre Andro4all-kolleger veldig detaljert, vil dette kartet av Call of Duty Mobile komme fra Call of Duty 4: Modern Warfare-serien. All handlingen foregår på et øyeblikk, siden skytingen er rask og voldsom. I midten av kartet er det et stort tårn, et ideelt sted for de mest erfarne snikskyttere å teste synet.

Forrige artikkelAirPods er de foretrukne True Wireless-hodetelefonene for amerikanere: mer enn halvparten velger demNeste artikkelDette er seriene som vil være essensielle i lanseringen av Apple TV +

Redaktør for iPadizate siden 2014. Jeg anser meg som en elsker av fotografering, lesing, teknologi, sport og kino. Vi ses på Twitter!