contadores Skip to content

Vi sammenligner iPad mini retina-skjerm med andre Apple-enheter

La oss se hvor bra iPad mini Retina-skjermen egentlig er

Vi har analysert egenskapene til den nye iPad mini Retina i flere dager og sammenlignet den, spesielt med sin eldre bror, iPad Air. Det mest slående med Apples nye lille nettbrett er den imponerende IPS LED-skjermen med en oppløsning på 2048 × 1536 piksler og en piksletetthet på ikke mindre enn 326 dpi, det samme som for iPhone 5s og iPhone 5c.

ipad-mini-netthinnevisning

Men hva betyr egentlig alle disse tekniske dataene nür du viser ikoner, tekster og forskjellig grafikk pü skjermen? Dette er nettopp det vi ønsket ü vise i denne artikkelen. La oss se noen sammenligninger mellom skjermen pü iPad mini Retina og skjermbildene til andre Apple-enheter. La oss begynne!

La oss sammenligne skjermen pĂĽ iPad mini Retina med andre Apple-enheter piksel for piksel

Her er for eksempel en sammenligning av oppløsningen og rü pixeltettheten til iPad mini (i rødt), iPad mini Retina (i grønt), iPad 4 (i blütt) og iPhone 5 (i lilla). For en bedre sammenligning har forfatteren av bildene lagt 44 x 44 punkts firkanter pü skjermene, noe som gjør det lettere for oss ü se hvordan pikselstørrelsen endres.

piksel-tetthet-ipad-mini-netthinne

I bildet nedenfor kan du se hvordan denne oppløsningen blir oversatt til ikonene, nÌrmere bestemt i App Store-ikonet. IPad mini Retina er den du har øverst til venstre, den første generasjonen iPad mini du har den øverst til høyre, iPad Air du har den nederst til venstre og iPhone 5s har du den nederst til høyre.

retina_display_comparison_icons

Flere sammenligninger. Her har du en liten del av en tegneserie. Øverst til venstre har du iPad mini Retina, øverst til høyre har du den første generasjonen iPad mini, nederst til venstre har du iPad Air og nederst til høyre har du iPhone 5s.

retina_display_comparison_graphics

La oss til slutt se pü en tekstsammenligning. IPad mini Retina er den du har øverst til venstre, den første generasjon iPad Mini du har den øverst til høyre, iPad Air du har den nederst til venstre og iPhone 5s er den som fullfører bildet, nederst til høyre .

retina_display_comparison_text

Som forklart i iMore, viser de forskjellige testene at forskjellen mellom skjermen pü en skjerm fra den første generasjon iPad mini og Retina-skjermene til iPad mini Retina eller iPad Air det er virkelig avgrunnen. Hva synes du om det? Har du allerede prøvd iPad mini Retina-skjerm?