Uncategorized

Vi starter uken med GRATIS apper og spill å ha

Hvordan har du det i begynnelsen av uken? Sikkert vel, selv om det vil være enda bedre når du oppdager hva vi har forberedt: apper og spill som blir gratis i en begrenset periode. En samling av apper til null kostnader som du helt sikkert vil like.

Hvis du er rask, kan du glede deg av dem gratis for alltid, hvis du lar det ligge til senere kan det hende at de allerede har gått til normal pris, så det ville være en skam. Så ikke forsink nedlastingen og begynne å glede dem umiddelbart.

Det kan interessere deg | Fra den originale iPhone til iPhone X: ti års revolusjon

Gratis apper og spill for i dag 6. august

Akkordvalg

Sikkert du ønsker å berøre noe tema av mote, og du kjenner ikke akkordene. Ganske enkelt Last sangen på iPhone-en din, og appen vil ta seg av resten. Rått!

Kilde: App Store

Studio Music Player | 48 bånd utjevner for proffene

I dag går musikktingen, du øker mulighetene når du lytter til musikk med dette full lydavspiller som vil glede de mest krevende ørene. Gratis og bra.

Kilde: App Store

Celeb Phone for Fake Facetime

Ideell å spille en prank på venner. Med Celeb Phone for Fake Facetime skal du simulere en videosamtale med en kjent person, alle vil tro at du gnir albuene med mennesker chic.

Kilde: App Store

Mathew.

En av de største rabattene vi noen gang har sett på App Store, Mer enn 200 euro! Så du må laste ned det, det hjelper deg å løse mange matematiske problemer

Kilde: App Store

Pocket Glasses PRO

EN moderne versjon av forstørrelsesglass. Det er mange ganger hvor vi ikke kan lese ting riktig, for eksempel en medisinsk brosjyre, gravering av en mynt eller numrene til et telefonkort. Det vil få deg ut av mye trøbbel.

Kilde: App Store

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK