Den tiende betaen til iOS 11 er nå tilgjengelig for utviklere

Vi testet på video alle nyhetene om iOS 11 på iPad

Etter presentasjonen av iOS 11 På WWDC 2017 gjorde Apple den første betaversjonen av det mobile operativsystemet tilgjengelig for brukere.

Akkurat i går delte vi med deg en video av iOS 11 på iPhone 7, og i dag har tur kommet til den lavpris-iPad fra selskapet til det bitne eplet.

  iOS 11 på iPad

I videoen som vi har inkludert, kan du se på Hvordan den mest interessante nyheten om iOS 11 ser ut: animasjoner, startskjerm, Dock, Kontrollsenter, Varslingssenter …

Kontroll senter

iOS 11 på iPad

For det første ser vi hvordan Kontrollsenteret har fått en radikal endring både på design- og funksjonsnivå.

Nå har de forskjellige elementene i iOS 11 Control Center en mye mer organisert distribusjon og ved å trykke på dem gir de tilgang til nye funksjoner.

I tillegg har iOS 11-brukere fra deres del av innstillingsprogrammet muligheten til å tilpasse hvert av elementene.

Brygge

  iOS 11 på iPad

Apple Dock har det også vært fullstendig redesignet macOS-stil. I tillegg kommer det med en av de mest etterlengtede funksjonene fra brukerne: tillegg av flere applikasjoner.

Det er riktig, nå kan du legge til så mange apper du vil til iPad Dock i iOS 11. En annen nyhet med Dock er at den kan aktiveres hvor som helst.

I tillegg lar Dock deg starte en app i multitasking-modus og til og med få tilgang til bestemte funksjoner for visse applikasjoner.

Records

En annen nyhet med iOS 11 er at den lar deg bruke et filhåndteringssystem. Og takket være den nye funksjonaliteten “dra og slipp” Brukere vil ha muligheten til å overføre bilder og alle slags filer til den nye Files-appen.

Selvfølgelig er det mange flere overraskelser i iOS 11: Multitasking, App Switcher, animasjoner … Hva har de nye funksjonene du likte mest?