Vi vil ha en ny iPad Pro på slutten av året, men 5G kommer ikke før 2021

Apple og Qualcomm-avtalen som ble lukket for noen dager siden, gjør fremtiden for 5G-teknologi innen Apple-enheter er tydeligere. Vi kom til å vurdere muligheten for at vi i 2021 ikke kunne ha en iPhone med denne teknologien.

Heldigvis løste begge selskapene sine problemer, og vi kan se en iPhone med 5G neste år. Men, denne ledningsevnen vil kanskje ikke nå iPad før i 2021Selv om det ikke betyr at vi ikke får se nyheter.

Et fleksibelt brett på den nye iPad Pro

Denne nye rapporten er basert på data levert av en av Apples toppanalytikere, Ming-Chi Kuo som i går avslørte interessante data fra AirPods 3, dukket allerede opp i morges i Economic Daily News. I henhold til hva vi kan utlede, nettstedet er på kinesisk, vi vil se en ny iPad Pro på slutten av året med en interessant nyhet på hovedkortet.

I følge Kuo, neste iPad Pro vil ha nyheter fokusert på interiøret. En ny fleksibel grunnplate forventes til neste modell, som vil tilpasse seg perfekt til resten av komponentene. Denne utviklingen skulle komme i fjerde kvartal i 2019 og første kvartal i 2020. Det ville det første gang Apple bruker denne teknologien noe som også vil redusere signaltapet og øke ytelsen til trådløse tilkoblinger.

Den neste nyheten hevet i iPad Pro veikart er ankomsten til 5G-tilkoblingen, ifølge Kuo vil denne forbedringen ikke komme i to generasjoner iPad Pro. Det vil si vi vil ikke se en 5G iPad før i 2021.

Det er heller ikke noe å bekymre seg for, nåværende iPad med 4G trådløs tilkobling er for tiden ikke bestselgere. Det forventes i 2021 at vi allerede har en iPhone med 5G slik at vi kan glede oss over denne forbindelsen ved å dele internett fra iPhone, en veldig enkel funksjon som Apple klarer som ingen andre.