contadores Saltar al contenido

Viber profesjonaliserer med nye forretningsalternativer

Viber, en av applikasjonene til direktemeldinger mest populære iOS, har fått en interessant Oppgradering for iPhone og iPad i App Store.

Viber vil nå tillate brukere få tilgang til et nytt forretningsformat å la selskaper kommunisere med kundene sine på en mye mer profesjonell måte.

Viber App (2)

Etter utgivelsen av oppdateringen til Viber versjon 6.5, mer enn 1000 offentlige kontoer er lagt inn, inkludert BBC og The Weather Channel. Dermed kan brukere abonnere for å lære om nyheter og dele innhold med kontaktene sine.

Viber vil lette utviklingen av chat-bots

I tillegg vil offentlige kontoer for forretningskontakt også ha muligheten til introdusere roboter i chatten til meldingstjenesten. Og hvordan gjøre det? Viber gjør det enkelt for oss, siden det har delt en API med verktøy for selskaper å utvikle bots.

Viber App (1)

Vibers offentlige kontoer for iPhone og iPad kommer etter funksjonalitetsrevolusjonen “Public Chats” som ble lansert i 2014, og som tillot brukere å føre en samtale til allmennheten.

Vær det som det kan, Viber for iOS-brukere trenger ikke å legge til noen ny kontakt for å kunne føre en samtale og samhandle med de nye forretningsmessige kontoer.

Til slutt, som påpekt via MacRumors, er det verdt å nevne at Viber-meldingsapplikasjonen for iPhone, iPad og iPod Touch ble kjøpt opp av det japanske selskapet Rakuten, eier av Play.com. Viber har for øyeblikket mer enn 800 millioner aktive brukere. Langt fra WhatsApp og Telegram, men en verdig konkurrent. Tror du ikke? Hva synes du om den nye Viber-oppdateringen?