free estadisticas Saltar al contenido

Videochat på WhatsApp, nærmere hver gang

abril 28, 2020

På en stund har ikke verdens mest brukte meldingsapplikasjon sluttet å overraske oss, ettersom de gradvis oppdateres for å inkludere nye funksjoner, noe av det siste er muligheten for å sende dokumenter. Nå, nå har de kommet fram ny informasjon som antyder at WhatsApp-videochat kan være i ferd med å bli en realitet.

For måneder siden ble det kjent WhatsApp gjorde de første testene med videochat, og fremdeles er det fremdeles tidlig for å få dem til å gå i oppfyllelse. Imidlertid antyder de siste funnene at hans ankomst kanskje ikke er så langt som tenkt.

WhatsApp videochat, nærmere.

Det er det mange som tror videochat blir den nye flotte funksjonen som er inkludert i WhatsApp i neste appoppdatering. Hvis dette er sant, vil WhatsApp fortsette å konkurrere på en mye mer direkte måte med andre applikasjoner som Apples FaceTime, Skype eller Hangouts.

WhatsApp videosamtaler kan være rett rundt hjørnet

Nylig er det lekket informasjon der dette alternativet om å kunne lage videochatter gjennom WhatsApp allerede er i testfasen. I den oppfatning, Delen relatert til videosamtaler er allerede oversatt, slik at din ankomst kan være nærmere enn vi forestilte oss.

WhatsApp videosamtaler eller videochat har gått rykter om i flere måneder, og det ville være det mest logiske trinnet for selskapet hvis de vil utvide tjenestene de tilbyr for brukerne sine. WhatsApp har ikke offisielt bekreftet ankomsten av videosamtaler til applikasjonen, men det kan sies at det er en praktisk talt offisiell kunngjøring takket være oversettelsesplattformen.

WhatsApp videochat, nærmere.

Det er ikke første gang nye ting blir oppdaget takket være WhatsApp-oversettelsesplattformen, som blant annet det nye kameraets grensesnitt. Så det faktum at på denne plattformen Kommandoer, navn og elementer vises som "Video samtale", "video-samtale" eller "Mistet videosamtale", gjør ankomsten av videochat til WhatsApp nesten sikker.

Foreløpig er det bare oversettelsen av WhatsApp-videosamtaler for iPhone som er tilgjengelig., men sikkert vil det ikke ta lang tid å komme seg ned å jobbe med oversettelsen for Android. I tillegg er detaljer fremdeles ukjent om hva dens funksjoner vil være eller hvordan grensesnittet vil se ut.

WhatsApp videochat, nærmere.

Det er det ingen tvil om WhatsApp har virkelig satt batteriene for å fortsette å merke avstander i forhold til andre tjenester de stampe ganske hardt som Telegram. Nå må vi bare vente med å se WhatsApp-videochatten og glede oss over denne nye funksjonen.