contadores Saltar al contenido

Videochat på WhatsApp, nærmere hver gang

På en stund har ikke den mest brukte meldingsprogrammet i verden sluttet å overraske oss, siden de litt etter litt oppdaterer for å inkludere nye funksjoner, en av de siste er muligheten for å sende dokumenter. Nå, nå har de kommet fram ny informasjon som antyder at WhatsApp-videochat kan være i ferd med å bli en realitet.

For måneder siden ble det kjent WhatsApp gjorde de første testene med videochat, og fremdeles er det fremdeles tidlig for å få dem til å gå i oppfyllelse. Imidlertid antyder de siste funnene at hans ankomst kanskje ikke er så langt som tenkt.

WhatsApp videochat, nærmere.

Det er det mange som tror videochat blir den nye flotte funksjonen som er inkludert i WhatsApp i neste applikasjonsoppdatering. I tilfelle dette stemmer, vil WhatsApp fortsette å konkurrere på en mye mer direkte måte med andre applikasjoner som Apples FaceTime, Skype eller Hangouts.

WhatsApp videosamtaler kan være rundt hjørnet

Nylig har det blitt lekket ut informasjon om hvordan dette alternativet å kunne lage videochatter gjennom WhatsApp allerede er i testfasen. Tilsynelatende, Delen relatert til videosamtaler blir allerede oversatt, slik at din ankomst kan være nærmere enn vi forestilte oss.

WhatsApp-videosamtaler eller videochat har ryktet i flere måneder, og det ville være det mest logiske trinnet for selskapet hvis de ønsker å utvide tjenestene de tilbyr for brukerne sine. WhatsApp har ikke offisielt bekreftet ankomsten av videosamtaler til applikasjonen, men det kan sies at det er en praktisk offisiell kunngjøring takket være oversettelsesplattformen.

WhatsApp videochat, nærmere.

Det er ikke første gang nye ting blir oppdaget takket være WhatsApp-oversettelsesplattformen, som blant annet det nye kameraets grensesnitt. Så det faktum at på denne plattformen Kommandoer, navn og elementer vises som “Videoanrop”, “videosamtale” eller “Mistet videosamtale”, gjør ankomsten av videochat til WhatsApp nesten sikker.

Foreløpig er bare oversettelsen av WhatsApp-videosamtaler for iPhone tilgjengelig, men sikkert vil de ikke jobbe med oversettelsen for Android. I tillegg er fremdeles ukjente detaljer om hva dets funksjoner vil være eller hvordan grensesnittet vil være.

WhatsApp videochat, nærmere.

Det er ikke tvil at WhatsApp har virkelig satt batteriene for å fortsette å merke avstander i forhold til andre tjenester som stampe ganske hardt som Telegram. Nå må vi bare vente med å se WhatsApp-videochatten og glede oss over denne nye funksjonen.