contadores Skip to content

Videoene til multitasking av iOS 12 vil ha avrundede hjørner, vil de nå iPhone?

For et par dager siden, spesifikt 6. august, ga Apple ut den sjette betaversjonen av iOS 12 for iPhone, iPad og iPod touch. Denne nye versjonen bringer noen veldig interessante nyheter, spesielt for iOS multitasking.

Beta 6 på iOS 12 inkluderer nye bakgrunnsbilder for applikasjonen Hus, et fornyet ikon for funksjonen airplay av Musikk-widgeten i Kontrollsenteret, nytt ikon for Fotoalbum i meldekammeret og mye mer.

Men den nye beta-versjonen introduserer en veldig nysgjerrig nyhet for iPad-brukere. Vi snakker om Picture-in-Picture-funksjonen, som nå vil inkludere avrundede kanter.

Det kan interessere deg | Hvordan bruke Emojification og TapBack-funksjonene i iMessage

Bilde-i-bilde og avrundede kanter av iOS 12

Som mange av dere vet godt, er Bilde-i-Bilde eksklusiv funksjonalitet for iPad Det gir brukerne muligheten til å dra nytte av iOS multitasking for å se videoer i forgrunnen (i overlay) mens de utfører andre handlinger i bakgrunnen.

Vel, nå ser det ut til at iOS 12 Picture-in-Picture-overleggsvideoene vil ha kantene på hjørnene helt avrundede, gir det et mer strømlinjeformet utseende. Nå må vi bare vente for å se om Apple endelig bestemmer seg for å implementere denne nyttige funksjonen på iPhone.

I videoen som vi legger ved under, kan du se på nyhetene som tilbys av den sjette beta-versjonen av iOS 12, og du kan se de avrundede hjørnene av Picture-in-Picture fra 1:50:

Og snakker om avrundede kanter, for noen dager siden oppdaget vi at iPad Pro 2018 vil ha avrundede hjørner av skjermen, noe som ville skje for første gang i historien til Apple-nettbrett. En annen overraskelse som den nye generasjon iPad har i vente for oss er det faktum at den vil ha det et fornyet design og i den reneste stilen til iPhone X.

Spor | 9to5Mac