contadores Skip to content

Videosammenligning mellom iOS 7.0.4 og Hva er nytt i iOS 7.1

Det er noen timer siden Apple ga ut beta av iOS versjon 7.1 og i går kunne vi se de viktigste nyhetene som den inneholder. Den nye oppdateringen, som snart vil være tilgjengelig for iPad, iPhone og iPod Touch, inneholder noen interessante nye funksjoner og fikser mange aspekter av operativsystemet.

Neste viser vi deg en sammenligning mellom alle nyhetene som vi kan finne i iOS versjon 7.1 og den siste oppdateringen utgitt av Apple, 7.0.4.

ios-7

Dette er de viktigste nyhetene i iOS 7.1 og deres forskjeller fra iOS 7.0.4

en.- Animasjonshastighet. En av de betydelige utviklingene som ser ut til å bli lagt merke til i den nye iOS 7.1, er hastigheten på animasjonene. Dette ville blitt forbedret for å være mindre påtrengende for brukeren. Som vi kan se i videoen som lukker dette innlegget, er økningen i hastighet praktisk talt ubetydelig hvis vi sammenligner dem side om side.

to.- Endring i varslingssenteret. Varslingssenteret har ikke gjennomgått noen endring i estetikk og fortsetter å beholde det gjennomskinnelige aspektet som allerede er karakteristisk for den nye iOS 7. Fra og med nå, når vi ikke har noen uleste varsler, vil vi finne en melding om “Ingen varsler ”Og“ Ingen tapte varsler ”vil vises på“ Alle ”-fanen. For tiden, i iOS 7.0.4, finner vi en tom skjerm.

iOS-7-1

3.- Omdesignet Flickr-ikon. iOS 7 gir oss muligheten til å koble vår Flickr-konto til selve systemet, men nå har ikonutformingen kommet til å ligne det generelle utseendet til det nye operativsystemet. Helt minimalistisk.

4.- Sett mørkt tastatur. Fra nå av kan vi velge hvordan vi vil at tastaturet skal vises i iOS 7. I Safari, for eksempel med et design der hvitt dominerer, kan det hende vi er mer interessert i å etablere et mørkt tastatur for å gi en kontrastnotis. Foreløpig er dette ikke mulig, men det er selve systemet som etablerer det.

5.- HDR Auto-modus. I motsetning til iOS 7.0.4, med den nye HDR Auto-modus i Camera-appen, vil systemet automatisk velge det beste skuddet fra en fangst med høyt dynamisk område.

iOS-7-1-nyheter

6.- Angi fet tekst uten å starte på nytt. Når vi i iOS 7.0.4 ønsker å sette systemteksten i fet skrift, er det nødvendig å starte på nytt for å bruke endringen. Fra nå av kan vi gjøre det uten å starte på nytt.

7.- Reduser gjennomsiktighet og mørke farger. Dette er navnet på de to nye alternativene som er tilgjengelige fra Tilgjengelighet. For øyeblikket kan vi i iOS 7.0.4 aktivere “Øk kontrast” for å stille punktfarger på steder i systemet som bruker transparenter. Med disse to nye modusene kan vi tilpasse disse aspektene mer spesifikt.

iOS 7.1 er den største oppdateringen iOS 7 har lidd siden lanseringen

Så lar vi deg være med videoen til gutta fra iPhoneItalia, der de analyserer punkt for punkt, alle temaene vi har nevnt ovenfor:

Som du kan se, selv om nyhetene ikke inkluderer revolusjonerende funksjoner, er den det Den største oppdateringen vi har sett siden utgivelsen av iOS 7. Vi må vente med å ha den nye versjonen i hendene for å sjekke om det er mer hemmelighet å oppdage.