contadores Skip to content

Videosammenligning mellom iPad 4 og mulig iPad 5

I år har lekkasjene vært rikere enn noen gang, og det har vært mulig å vite det endelige utseendet til iPhone 5c måneder før presentasjonen og med bilder og videoer i høy definisjon. Dessverre er det et problem som gjør Apples presentasjoner mindre attraktive og etterlater oss den bitre kunnskapen på grunn av mangelen på nyhet.

Et godt bevis på dette er videoen vi bringer deg i dag, som visertil påstått baksiden av iPad 5 i høy definisjon og den sammenligner med den nåværende iPad 4. Gitt hva som skjedde med iPhone 5c og i mindre grad med iPhone 5s, kan det være liten tvil om at dette blir den endelige utseendet til den nye iPad.

IPad 5 ville være en flott utvikling med hensyn til iPad 4 når det gjelder design, størrelse og vekt

Chassiset som TLDToday viser oss i videoen er identisk med det vi har sett gjennom disse månedene og bekrefter at Den neste iPad 5 vil ta i bruk designet som har vært så vellykket i iPad Mini. Så lar vi deg være med videoen og nedenfor vil vi kommentere dens forskjellige detaljer.

Som du har sett, er kontrasten mellom den påståtte iPad 5 og iPad 4 brutal. Først, tynnhet Den er tatt til det ekstreme, og uten at iPad 4 var en modell med en altfor merkbar tykkelse, ville den nye iPad være nærmere det som ble sett i iPad Mini.

ipad-5-vs-ipad-4-1

Enhetens bredde ville også være mindre på iPad 5, siden det skjedde med den større navnebror, rammene ville bli trimmet for å få en enhet mer behagelig å bruke og holde i hånden, men fremfor alt for å få drikkbarhet.

ipad-5-vs-ipad-4-2

IPad 5 vil ikke tillate innføring av et batteri i samme størrelse som den forrige iPad

Et av poengene “bekymrings”Av videoen er den delen som viser sammenligningen av batteriene. Som du har sett, vil ikke den lille størrelsen på iPad 5 tillate innføring av et batteri i samme størrelse som på iPad 4. Bare for å gi oss en idé, var det bare batteriet til iPad 4 som skulle okkupere hele interiøret i den nye modellen.

bateria-ipad-5

Som antydet i 9to5Mac, ser vi for oss at de fra Cupertino ikke vil kutte en av de viktigste stjernekarakteristikkene på nettbrettet: dets autonomi. Av denne grunn bør Apple introdusere forbedringer i energieffektivitet for å kompensere for den reduserte størrelsen eller forbedre dagens batteriteknologi (forhåpentligvis det er det).

Hva synes du om sammenligningen? Vil du kjøpe den nye iPad 5?