Vil Apple endre teknologi for berøringsskjermene?

Denne uken begynner varmt som rykter om ny teknologi for fremtidige Apple-enheter. Spesielt ser det ut til at de første testene for iPhone 5S eller 6 (uansett hva det heter), resulterer de i ødelagte skjermer.

I tillegg har vi erfart at selskapene Innolux og AUO leverer skjermer med OGS-teknologi (One Glass Solution) for noen tester med iPad Mini. Nå betyr ikke det det eplebedriften vil bruke nye skjermer, men i det minste vet vi at alternativer til de eksisterende vurderes.

Vil Apple endre teknologi for berøringsskjermene?

Innolux forslag består av en struktur i form av berøringsceller, der sensoren er plassert på det øvre glasset (ansvarlig for fargene på pikslene), under polarisatoren. Den kombinerer LCD og berøringsskjermteknologi, så Innolux ville være ganske interessert i å samarbeide med Apple.

På den annen side integrerer selskapet OGS taktile ITO-sensorkretser under beskyttelsesglasset. Det er to metoder, som hver bruker en annen løsning. Som du kan se, har Apple det nok alternativer til å vurdere en endring til det bedre i teknologien som berøringsskjermene deres monterer.

I noen tid har LG Display hatt ansvaret for å levere full integrasjon i panelene på iPhone 5.-skjermen. Hvis du antar at OGS-teknologien har bestått de strenge testene av Cupertino-selskapets kvalitetsteam, hvilke av de selskapene som konkurrerer, tror du vil velge?

La oss i alle fall håpe at denne nye teknologien bidra til å senke prisen produksjon av de nye enhetene, samt forbedre deres produksjonshastighet.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iPhoneCanada