contadores Skip to content

Vil dette være designet til Redmi med pop-up-kamera?

Vi snakker mye om Redmi i det siste, og det er ikke for mindre, siden merket snart vil avsløre sine to neste terminaler, den ene med Qualcomm Snapdragon 855 og den andre med et popup-kamera foran. Dette sekundet har vi kunnet se i dag for første gang i en video, i det minste silhuetten. Etter denne samme videoen har det kommet en gjengivelse av denne telefonen, som kan være som viser oss den komplette utformingen av den forventede Redmi med popup-kamera.

Til tross for det som gjentas i det uendelige, forventes det ikke at Redmi med popup-kamera er den samme telefonen som flaggskipfordi administrerende direktør i selskapet allerede har bekreftet at den ikke ville komme med Snapdragon 855. Denne telefonen har vi kunnet se på bilder av veldig liten kvalitet og langveisfra, men det ser ut til at dette gjengir at vi nå bringer deg er perfekt enig i nesten alt kjent om denne terminalen.

Redmi med popup-kamera vil ha en kontinuerlig design

Til tross for at Redmi ønsker å komme inn i markedet for alle virkelige skjermtelefoner (de som ikke har et hakk, eller et hull i skjermen, eller en ramme for komponentene), har de ikke ønsket å bruke et design som er for risikabelt, og som du vil se nedenfor, utformingen av denne telefonen vil være ganske kontinuerlig. Når vi klassifiserer den som en kontinuist, er det selvfølgelig uten å telle det popup-kameraet foran som denne terminalen vil ha, den viktigste fysiske attraksjonen som den vil ha. Vi viser til den generelle utformingen, for eksempel bak.

Redmi med popup-kamera

På bilder kan du se en rød terminal (nettopp den fargen er som for alle de tidligere lekkasjene), med tre bakkameraer i Xiaomi Mi 9-stil, og det ser ut til at den øverste også vil ha en farget ring rundt seg. Det vi ser (eller rettere sagt, det vi ikke ser), er det det er ingen fingeravtrykksleser bak, noe som kan indikere fingeravtrykksleserens tilstedeværelse på skjermen, selv om ikonet til et fingeravtrykk ikke vises på skjermen på enheten, noe som får oss til å tvile.

Uten tvil det som vekker mest oppmerksomhet er den inntrengningsfrie skjermen, som er helt ren, takket være nettopp pop-up-kameraet som er vist i gjengivelsen til venstre. Dette er den andre tingen som ikke passer oss og er at i samsvar med bildet vi har sett i dag av denne terminalen, popup-kameraet vil være på venstre side av skjermen og ikke i midten, grunn til at vi ikke stoler helt på sannheten til disse gjengangerne.