Vil du få Toad, Luigi, Yoshi, Princess Peach og Toadette i Super Mario Run? Vi forteller deg hvordan

Årets mest etterlengtede spill for iOS-enheter er nå tilgjengelig i App Store. Super Mario Run er en eventyrtittel der verdens mest kjente rørlegger hopper og unngår bedre enn noen gang. Til tross for at hans første opptreden – som Jumpman – var i 1981, og ifølge Shigeru Miyamoto avslørte, skapte han denne ikoniske karakteren i en alder av omtrent 25 år. Så hvis vi begynner å legge til hvor gammel Mario er … Hvor godt den er bevart!

I iPadizate kan du finne alt du trenger å vite om dette spillet, som er det første som Nintendo har utviklet for mobil. For eksempel har vi fortalt deg det hvis det er verdt å kjøpe Super Mario Run, i tillegg til andre aspekter som f.eks hva er verdener og nivåer tilgjengelig, hva som kan spilles gratis og hva ikke, Til og med vi har testet den for å vise den i aksjon i tilfelle du fremdeles nøler med å laste ned den.

Hvordan få Toad, Luigi, Yoshi og Princess Peach i Super Mario Run

Hovedpersonen i sagaen er selvfølgelig veldig bra, men sannheten er at det er andre navn som har mye sjarm, ikke sant? La oss se hvordan du kan få tak i andre karakterer i Super Mario Run.

Padde: Dette er den enkleste karakteren å få. Det første er at vi har startet økten Nintendo min. Når det er startet, går vi til seksjonen “Mitt rike” og trykk deretter på “Belønninger” -knappen. Vi vil se at figuren til denne karakteren vises inni. Det gjenstår bare å trykke for å bekrefte belønningen og få Toad.

Luigi: Broren til Mario må låses opp for å kunne leke med ham. For å gjøre dette, går vi inn i konstruktøren av “Mitt rike” og vi velger Luigi hus. Vi installerte denne konstruksjonen og fikk denne ikoniske karakteren. I tilfelle huset til Luigi ikke er tilgjengelig, ikke bekymre deg, det er fordi du fortsatt har det samle 150 lilla padder og like mange grønne. La oss få flere timer!

Super-Mario-Run-capturas-1

Yoshi: Denne sjarmerende lille dinosauren som er uunnværlig i Mario-universet, må også låses opp. Prosessen er den samme som Luigi, gjennom husbygging, men i dette tilfellet krever de det 30 røde og 30 gule padder å kunne betale det. Mer vice!

· Prinsesse fersken: Vi kjenner alle til den vakre kjærlighetshistorien mellom Mario og denne prinsessen i nød. Så det vil ikke overraske deg hvis jeg forteller deg at måten å få leke med Princess Peach på er ingen ringere enn Fullfør 24 nivåer i den tradisjonelle Super Mario Run-modus. Bare på denne måten kan vi redde henne fra den onde (men også sjarmerende) Bowser. Gå for alle nivåer!

Toadette– Den siste karakteren og den vanskeligste å låse opp. For å bygge Toadette-huset trenger vi 200 røde, 200 blå, 200 grønne, 200 fiolette og 200 gule padder. Prinsesse Peach må også låses opp. Så la oss fullføre spillet!

Tabla de contenidos