Vil du ha de beste appene til iPhone-en din?  Disse er GRATIS i dag

Vil du ha de beste appene til iPhone-en din? Disse er GRATIS i dag

App Store tilbyr alle slags kampanjer, tilbud og rabatter dag til dag til iOS-brukere. Noen av disse kampanjene inviterer oss til å laste ned applikasjoner som vanligvis har en fast pris helt gratis.

Vi har skuret iOS-appbutikken for de hotteste tilbudene for å anbefale en rekke gratis apper for iPhone, iPad og iPod touch.

I dag gir vi deg et utvalg av Apper tilgjengelig gratis i en begrenset periode i iOS App Store for iPhone, iPad og iPod touch-enheter. Hva venter du på å laste ned dem?

Det kan interessere deg | Denne utrolige appen gj√łr tegningene dine til musikk og stemmen din til bilder

Gratis apper for iPhone og iPad – 1. april

Spill sanden

Spill the Sand er et ganske enkelt, men også veldig underholdende og vanedannende iPhone- og iPad-spill. Målet ditt vil være å tegne sandlinjer med fingeren på skjermen og omdiriger sanden mot terningene plassert i bunnen. Det har en rekke prestasjoner og rangeringer i Game Center.

Magic Conch Shell Club

Magic Conch er et program som tilbyr en serie minispel veldig morsomt som du m√• avsl√łre hemmeligheten bak det magiske skallet. Det magiske skallet vil svare p√• hvert av sp√łrsm√•lene dine med et JA eller NEI.

Tor nettleser

Tor nettleser er et nettleserapplikasjon som bevarer personvernet ditt ved å la brukerne bla anonymt. I tillegg kan du få tilgang til blokkerte websider i landet ditt.

Cryptofolio

Investerer du i cryptocurrencies? Vil du vite hvilken pris som er Bitcoin for tiden? Denne applikasjonen vil hjelpe deg administrere alle dine cryptocurrency investeringer fra din iPhone.

Ny Color Express

New Color Express er et fotoredigeringsprogram som du kan erstatte hvilken som helst farge i bildene dine og gi en helt ny stil til bildene dine.