Vil du kjøpe en iPad med et hakk som på iPhone X?

Det er klart at iPhone X kommer til å markere en før og etter i bransjen av mobile enheter som den originale iPhone en gang gjorde.

Og det er det at ikke bare Android-konkurrenter allerede er ute etter teknologier for å implementere Face ID, men Apple planlegger at dens revolusjonerende design vil være den for iPhone de kommende årene.

Det kan interessere deg | iPad Pro 2018: dette er nettbrettet som vil forelske seg igjen

Men i tillegg tror de til og med i Cupertino at dette aspektet er det som vil tjene til å gi et slag på bordet og revitalisere iPad.

IPad Pro kalles for å være erstatning for den bærbare datamaskinen, eller i det minste er det det Apple tror, ​​men det må også gjøre at vi blir forelsket … og bedømme etter gjengivne sett nylig, et nettbrett med knapt noen rammer eller Hjem-knapp og med hakket det ser ut som du kan gjøre det.

Det kan interessere deg | Microsofts administrerende direktør ler av iPad “Kjøp en ekte pc”

Mot en kraftigere, lett og minimalistisk iPad Pro

Nettbrett har sin grunn til å være i deres letthet, bærbarhet, intuitiv bruk … ¿Og hva er mer intuitivt og lett enn en iPad uten knapper? Alt med gester!

Hakkingen vil også gi fordeler: det første av alt, å bli kvitt Hjem-knappen og få skjermplass. Og er at hvis iPad Pro ønsker å erstatte den bærbare datamaskinen, ville det normale være glem de gamle rammene og sats på en skjerm som dekker nesten hele overflaten, noe som vil være til nytte for både forbrukere av multimediainnhold og de som vil bruke det til arbeid, ved hjelp av en Apple blyant eller et tastatur.

Det kan interessere deg | IPad Pro 2018 vil montere A11X bionic chip

Videre er ansiktsgjenkjenning en rask og pålitelig teknologi, til tross for at den er i begynnelsen. Det vil si at Touch ID kan være raskere i dag, men Face ID er sikrere og forbedringer vil bli implementert snart.

Vi kan ikke glemme de morsomme animojis, men fremfor alt virtual reality og augmented reality, felt i full utvikling som allerede forårsaker en furur.

Det kan interessere deg | Den tregeste og raskeste måten å lade en iPad på

Med et kamera som er like kraftig som TrueDepth, design og videospill ville nå en annen dimensjon. Kom igjen, iPad vil motta en definitiv utmerkelse som et verktøy for reklamer og kunne få en plass blant spillere.

Det sier seg selv at denne redesignen og introduksjonen av slik innovativ teknologi ville føre til en prisøkning til den allerede billige iPad Pro. Men kanskje de ville begeistret folk igjen.

Og er at alle vet at iPad-er fungerer bra og har lang levetid, men ca.Med dette nye utseendet kan mange bli oppmuntret til å kjøpe det.. Ville du være en av dem?