contadores Skip to content

Vil du se LiDAR-sensoren på nært hold? Demonter iPad Pro helt

Lidar-sensor

Det har gått en uke siden lanseringen av fjerde generasjon iPad Pro Og som vanligvis skjer når en Apple-enhet kommer fram, er anmeldelsene fra anerkjente eksperter innen teknologi og deres meninger om det nye Apple-nettbrettet allerede tilgjengelige.

De første konklusjonene er enige om at det ikke er noen stor endring i forhold til forrige iPad Pro, men de anerkjenner kvaliteten på iPad Pro sitt bakkamera-system, optimalisert med det populære LiDAR sensor, og styreflatestøtte. Dermed, og med fokus på fordelene, har EverythingApplePro YouTube-kanalen forsøkt å analysere i dybden den store stjernen til den nye enheten.

Slik ser LiDAR-sensoren til den nye iPad Pro ut

Siden EverythingApplePro har demontert iPad Pro 2020 11-tommers, avslører LiDAR-skannergruppen fra Apple. Fra begynnelsen av kan du se at i motsetning til kamerasystemet fra tidligere versjoner, har 2020-varianten en dobbelt kamerakonfigurasjon med en 10 megapiksler modul med et ultra vidvinkelobjektiv og en 12 megapiksler modul med standard bredobjektiv på Manzana.

Som en del av det samme systemet har demonteringen avslørt plasseringen av LiDAR-sensoren importert av Apple og består av to moduler med en linsedeksel, den ene på toppen av den andre, som tjener hovedfunksjonen i å samarbeide om lage dybdekart måling av tiden det tar for lyspulser å reise til og fra en målflate.

Til tross for potensialet i dette systemet, fysisk sett, er den komplette pakken som består av doble kameraer og en LiDAR-skanner mer kompakt enn den tredoble linseenheten implementert i iPhone 11 Pro. De siste detaljene har ført til at dette også kan være den ny på iPhone 12