contadores Skip to content

Vil iOS 8 og OS X Yosemite starte separat?

Kunne iOS 8 og OS X Yosemite komme separat?

Under den siste grunntonen som ble holdt 2. juni, presenterte gutta fra Cupertino de nye versjonene av operativsystemene sine, iOS 8 for mobile enheter og OS X Yosemite for MAC-datamaskiner. Sammen med nyheten med å introdusere to nye operativsystemer, viste Apple verden verden flott integrasjon som vil være mellom de totil tross for dette, antyder de siste ryktene at det er en mulighet for at de ikke vil bli løslatt samtidig.

Til tross for at Apple har bestemt (til slutt) å begynne å integrere operativsystemene sine på nye og fordelaktige måter for både med den nye iOS 8 og OS X Yosemite, tilsynelatende og i henhold til de siste ryktene som har kommet fra kilder nær selskapet, de av Tim Cook de ville ikke planlegge en felles lanseringDe kunne starte begge systemene på en faset måte. I følge dette skulle iOS 8 komme ut i september sammen med den forventede iPhone 6 og OS X Yosemite kunne gjøre opptreden en måned senere, i oktober.

ios-8-yosemite-separert

Noe som allerede skjedde i fjor

Hvis vi gjør litt minne, vil vi huske det I fjor ga gutta fra Cupertino ut iOS 7 og OS X Mavericks for publikum, med en måneds mellomrom, ankommer før det mobile operativsystemet sammen med iPhone 5s og iPhone 5c. Skylden for dette var selskapets behov for å avlede ressurser fra OS X-utviklingsteamet for å fullføre den nye designen av iOS 7 som har forårsaket så mye kontrovers.

Interessant nok ser det ut til at rollene har blitt reversert i år, siden selskapet denne gangen har måttet avlede en del av teamet med eksperter fra iOS designingeniører for å kunne fullføre OS X Yosemite i tide. Nysgjerrig, ikke sant?

ios-8-yosemite delt-2-

Det er veldig mulig det senere denne måneden eller tidlig neste måned vil Apple gi ut en offentlig beta av OS X Yosemite til alle brukere. Sikkert er det mange av dere som dør for å prøve det, ikke sant?

Som gutta på 9to5Mac sier, er det overraskende at Apple har laget denne nye generasjonen operativsystemer som er så godt integrert, så like og til tross for at de kan utgis separat. Forhåpentligvis er det ikke tilfelle til slutt, men hvis det skulle skje ville det ikke gi noen mening.

Tror du at Apple endelig vil gi ut iOS 8 og OS X Yosemite hver for seg? Hva tenker du om muligheten for at det kan skje? Del din mening med oss!