Vil vi endelig se en styreflate på iPad? Denne patenten sier ja

Kilde: Apple

Kilde: Apple

Med en ny iPad Pro allerede på gaten med en rekke innovasjoner som vi kan begynne å få mest mulig ut av Det er litt komplisert å tenke på nyhetene som kan komme de kommende årene. Det ville være veldig enkelt for oss å lage en liste over alt vi ønsker å se i fremtiden. Apple har imidlertid sine egne planer. Selv for de som tjener på å prøve å forutsi bevegelsene sine, er det faktisk vanskelig å gjette hva som skal komme.

For å ha i det minste en liten ide om selskapets fremtid, har vi alltid til disposisjon patenter som er publisert av dem for å beskytte deres siste oppfinnelser. I denne anledningen har vi for første gang indikasjoner på mulig og forventet utseende på en styreflate i rekken av nettbrett. Dette vil bli integrert i selve Smart Keyboard, der tastene vil fungere som en pekeplate i visse situasjoner som ikke er spesifisert.

Denne integrasjonen vil være lik den som allerede finnes i en hvilken som helst annen bærbar datamaskin med denne typen grensesnitt, men det interessante ville være at dette vil anta ankomst av støtte fra markørene til iOS. En nyhet enda mer avventet enn den forrige, siden den ville bringe iPad og Mac enda nærmere, eller i det minste til det profesjonelle aspektet av førstnevnte. I tillegg kan det også føre til at mer profesjonell programvare som Photoshop kommer på iPad, takket være presisjonen som disse verktøyene tilbyr.

Kilde: Patently Apple

Det kan interessere deg | Oppdag de viktigste forskjellene mellom den nye Apple Pencil og originalen

Foreløpig, og som alltid skjer med patenter, er alt vi kan gjøre å vente. I prinsippet kunne disse typer endringer implementeres raskt, siden det handler om integrering av moden teknologi, og ikke noe nyskapende. Problemet er at hvis Apple ikke har hatt noen intensjon om å integrere en styreflate i iPad før nå, det er ingen grunn til at de kunne gjøre det nå. Spesielt hvis de ønsker å oppmuntre til bruk av Apple Pencil så mye som mulig, noe som på en eller annen måte kan levere funksjonene.

via | Patently Apple