Vinn en iPhone 5s og andre priser i Stelapps-konkurransen

Del Stelapps-appen, så kan du vinne en iPhone 5s

Vi har allerede snakket med deg ved mer enn én anledning om Stelapps, a app som hver dag anbefaler sine brukere andre apper som er tilgjengelige i App Store, slik at de kan laste ned den gratis. I tillegg inneholder hver anbefaling noe som ikke er i andre apper med stilen: en video av hvordan appen fungerer.

Stelapps allerede har mer enn 250 000 brukere av iOS-enheter og vil “forhånd jul”Å gi de mest aktive brukerne muligheten til vinn sukkulente premierDen viktigste av dem alle er en iPhone 5s, den beste Apple-smarpone hittil.

Det er veldig enkelt å delta i Stelapps-konkurransen. Det du må gjøre er å gå inn på nettstedet deres og registrere deg som deltaker. Når du er registrert (for dette må du bare oppgi e-postadressen din og navnet ditt), vil de tildele deg en URL som er den du må dele blant vennene dine, Jo mer du deler den og jo flere nedlastinger av Stelapps-appen for iOS kommer du nærmere premien du vil være.

Hovedpremien på konkurransen er en iPhone 5s. Smarttelefonen vil være for den personen som får flest Stelapps-nedlastinger med sin personaliserte lenke. De neste 9 vil få et € 15-iTunes-kort som de kan bruke til å kjøpe: musikk, apper, spill, videoer, bøker eller filmer i iTunes-butikker (App Store, iBookStore, Mac App Store, etc, etc …).

quiz-stelapps-instruksjoner

Hvis du tør å delta i konkurransen, men ikke kommer til å være i topp 10, vil innsatsen din også bli belønnet. For hver fjerde nedlasting du klarer å generere, vil Stelapps belønne deg med balanse for å laste ned apper fra App Store. Avhengig av antall nedlastinger du genererer, vil du motta mer eller mindre balanse (alt fra € 0,89 for 4 nedlastinger til € 4,49 for 20 nedlastinger).

Har du fortsatt ikke lastet ned Stelapps? Du kan gjøre det ved å tappe på følgende boks, appen er gratis, og hver dag vil den vise deg veldig interessante apper, og de fleste av dem kan du også laste ned gratis.

Stelapps kommer til Android

I tillegg til julekonkurransen, har Stelapps forberedt en annen overraskelse. De har bestemt seg for å gjøre spranget og lansere en Android-versjon av appen din.

stelapps-android

Som i iOS-versjonen vil de hver dag anbefale en app for Android-enheter og vil inkludere en video hvor du kan se appen i drift.

Stelapps lover det appen vil ha en mye kraftigere sosial seksjon enn iOS-versjonen og at den også er utviklet med innfødte Android-teknologier, så den vil være mye raskere enn det vi vet på iOS.

Har du en Android-smarttelefon eller nettbrett i tillegg til en iPad eller iPhone? I så fall anbefaler vi at du laster ned Stelapps-appen for Android og begynner å oppdage nye applikasjoner for enheten din hver dag.