VIRO, smarttelefonen med uendelig batteri

Det er ubestridelig at det som bekymrer oss mest er den konstante kampen med batteriet. I de fleste terminaler er det et mirakel at dagen når, det er grunnen til at vi vanligvis bruker eksterne batterier for å forbedre dette problemet som på noen måte plager oss så mye. Helst en terminal som VIRO, med uendelig batteriDet beste av alt, det eksisterer så fortsett å lese:

For øyeblikket har vi ikke for mye informasjon om hva VIRO-selskapet gjør opp til. Men ja, de definerer terminalen sin med et nysgjerrig slagord: “smarttelefonen du aldri trenger å lade”. Tidspunktet for presentasjonen din er forventet for dagen 1. oktober, så snart vil vi vite mer om dette revolusjonerende spillet.

Selv om de ikke har gitt oss mange detaljer om stjerneterminalen, antar vi at den vil omfatte en slags solavgift. Med dette ville terminalen kontinuerlig drevet av solenergi, og derfor trenger vi aldri å lade den. Uansett har en annen fyr som den også kommet fram kinetisk belastning, som de kan bruke som støtte.

Egenskapene peker på en terminal på middels høyt område, siden den kan ha en prosessor Snapdragon 801, skjerm 5,1-tommers IPS på 1080p, et fantastisk kamera 20,7 MP Sony og beskyttelse mot vann. Vi står overfor virkelig gode spesifikasjoner, i mangel av bekreftelse, men med det kameraet er det sannsynlig at de vil integrere en kraftig prosessor og mer enn akseptabel RAM.

Hvor mye vil denne VIRO koste? Fordi det tilbyr så mange, men ledsaget av noe vi alltid roper etter: uendelig batteri. For øyeblikket, vi må vente til 1. oktober La oss se hva som skjer.