contadores Skip to content

Vis-à-Vis, et nytt gratis magasin for iPad og iPad 2

Engasjementet for nye teknologier, multimediainnhold og brukerinteraksjon er nøklene til det nye gratis magasinet Ovenfor. Leseren slutter å være en passiv forbruker for å bli en del av innholdet i publikasjonen. Bare med pekefingeren kan du være deltaker i hver av Vis-à-Vis-artiklene, nyhetene, rapporter og intervjuer.

Vis-à-Vis iPad

Vis-à-Vis er en magasin i ordets strengeste forstand, designet for å underholde, men også for å reflektere. Innholdet er basert på rapporter utarbeidet basert på uttømmende dokumentasjon, dybdeintervjuer og tre hovedavsnitt: livsstil (forretning, kropp og sinn, fritid, vitenskap, gourmet …); trender (mote, teknologi, dekorasjon, dingser …) og Kultur (kino, musikk, teater, litteratur …).

Hos Vis-à-Vis har de alltid vært av den oppfatning at god ikke trenger å være dyrt. Av den grunn tilbyr de kvalitetsinnhold til null kostnad (som vi gjør) for leseren, noe som etter vår mening blir en fordel i krisetider.

Gratismagasinet Ovenfor Den er allerede tilgjengelig i iPad App Store og snart i butikkene til resten av nettbrettene på markedet (Android og Blackberry), på nettstedet til magasinet (www.vis-a-vis.es) og på smarttelefoner.

Månedens omslag for januar er NBA-spilleren Rudy Fernández. I tillegg har de ved lanseringen personligheter som Fernando Tejero, Lluís Homar, Paco Roncero eller, de unge skuespillerne, Úrsula Corberó og Luis Fernández.

Et flott magasin og på topp GRATIS. Hva mer kan du ønske deg?

På iPadizate | IPad-applikasjoner, iPad-magasiner