contadores Saltar al contenido

Vis favorittfilmer og serier med OPlayerHD

For et par måneder siden viste vi deg en liten samling med de ti beste videospillerne for de forskjellige iPad-modellene. Vel, i dag skal vi snakke litt mer om OPlayerHD, en av disse spillerne det var en del av listen, og det er også tilgjengelig for iPhone.

OPlayerHD er et av de mest komplette videospillprogrammene du for øyeblikket finner i App Store. Her forteller vi deg mer informasjon om alle tingene som denne utrolige spilleren gjør tilgjengelig for deg som du kan glede deg over favorittfilmene og seriene dine på iOS-enheten din.

OPlayer HD for iPhone og iPad.

Hovedfunksjonene i OPlayer HD for iPhone og iPad

OPlayer HD-appen tilbyr støtte for de fleste video-, lyd- og undertittelformater, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å måtte konvertere dem før du kan se dem. På den annen side har den en serie veldig interessante funksjoner som USB-synkronisering, kompatibilitet med AC3-format, FTP / Samba-klienter eller filhåndtering og passordbeskyttelse.

På den annen side skal det bemerkes at lar deg spille av videoer direkte fra datamaskinen din via streaming, slik at de ikke vil okkupere plass unødvendig på iOS-enheten din. OPlayer HD justerer hastigheten og har en serie grunnleggende berøringsbevegelser for å administrere forskjellige avspillingskontroller mens du ser på noe.

OPlayer HD for iPhone og iPad.

Som de sier i beskrivelsen av selve applikasjonen, OPlayer HD har utviklet seg i 6 år, siden hun kom til App Store i 2010. Siden den gang har skaperne forbedret den litt etter litt før de har gjort OPlayer HD til et av de beste alternativene for å se på videoer fra iPhone eller iPad.

Last ned OPlayerHD på din iPhone eller iPad

OPlayerHD er tilgjengelig i to forskjellige versjoner, en for iPhone og en for iPad med en pris på henholdsvis € 2,99 og € 4,99. Prisen kan virke litt høy, men hvis du tar hensyn til alle funksjonene og funksjonene den gjør tilgjengelig for brukere, er det verdt investeringen.

Hva synes du om OPlayerHD? Hva er favorittprogrammet ditt for å se videoer på iOS-enheten din?