Saltar al contenido

Visual Tour of iOS 7 Beta 2 for iPad og iPad Mini

Apple ga ut den første betaen av iOS 7 10. juni, selv om den gangen den gangen bare ble utgitt for noen iPhone og iPod Touch. Nå, 10 dager senere, har Apple gitt ut den andre betaen og denne gangen hvis du har gitt ut iPad og iPad Mini-versjonen av iOS 7.

Lanseringen av denne andre betaen var forskjøvet. Apple ga først oppdateringen via OTA for folk som allerede hadde den første betaen installert på iPhone og iPod Touch, og noen minutter senere la den ut på utviklerportalen sin.

iOS-7-logo

Nå er det et spørsmål om tid at utviklere kan teste den nye betaen og avsløre alle hemmelighetene den inkluderer. Etter 10 dager er jeg sikker Apple har fikset mange av feilene som er funnet så langt og du kan også ha lagt til noen nye funksjoner eller “raffinert”Noen av de eksisterende.

Men la oss være ærlige, det som interesserer oss er å kjenne iOS 7 for iPad og iPad Mini, versjonen for Apple-nettbrett til operativsystemet.

iOS 7 er kompatibel med iPad 2, iPad 3, iPad 4 og iPad Mini, det vil si med praktisk talt alle iPadene som har nådd markedet bortsett fra den første modellen. Forskjellene med versjonen for iPhone og iPod Touch er helt sikkert minimale med tanke på funksjonalitet, selv om selvfølgelig hele operativsystemets grensesnitt har blitt tilpasset de 7,9 eller 9,7-tommers skjermene på Cupertino-selskapets nettbrett. .

Så lar vi deg være med en serie skjermbilder av grensesnittet til iOS 7 for iPad, som har blitt delt av venner av Appleinsider. En første titt på hvordan operativsystemet installert på Apple iPad i sin debut ser ut og en forhåndsvisning av hva som venter alle nettbrettbrukere om noen uker, når høsten kommer og Apple slipper den endelige versjonen av iOS 7.

Skjermbilder av iOS 7 beta 2 for iPad og iPad Mini

ios-7-ipad-springboard ios-7-ipad-centro-control ios-7-ipad-spotlight ios-7-ipad-siri ios-7-ipad-tastaturlås ios-7-ipad-camara ios-7-ipad-centro-control-safari ios-7-ipad-safari ios-7-ipad-fotos ios-7-ipad-kiosk ios-7-ipad-kalender ios-7-ipad-momenter ios-7-ipad-safari-pestanas ios-7-ipad-notes ios-7-ipad-centro-notifikasjoner ios-7-ipad-innstillinger ios-7-ipad-kalender-detaljer ios-7-ipad-app-store ios-7-ipad-itunes-radio ios-7-ipad-klokke ios-7-ipad-gamecenter ios-7-ipad-maps

Vel, hva synes du om iOS 7 for iPad og iPad Mini? Er du like ivrig etter at den endelige versjonen kommer som vi er?