Vox sender en burofax til Twitter for å gjenopprette kontoen

Gjennom sen natt i går sto Santiago Abascal opp mot Twitter og sa det åpent han hadde sendt en burofax til Twitter for å gjenvinne kontrollen over kontoen sin.

Hvis vi husker det, vil vi huske at Twitter for noen dager siden bestemte seg for å suspendere Vox-kontoen på grunn av sårende tweets.

Alle disse tweets kom fra en diskusjon mellom Vox-kontoen og Adriana Lastra, talskvinne for PSOE.

Begge profilene ble koblet på Twitter av a hett tema som “foreldre-pin”, et tiltak som Vox forsvarer med brann, men som ikke liker den påleggingen i offentlige utdanningsinstitusjoner veldig.

YouTube stenger Vox-kanalen

Vox advarer det neste trinn vil være å saksøke det sosiale nettverket for å frata deg dine grunnleggende rettigheter, for eksempel ytringsfrihet, politisk deltakelse, ideologisk frihet, blant andre.

Bilde - Vox planlegger å saksøke Twitter

Tilbake til burofaxen som de har sendt til Twitter, begynner teksten med å sette i situasjon og i sammenheng med, eller de, som leser sa burofax.

Burofaksen beskriver hva som skjedde og viser tweets som ifølge den politiske gruppen burde vært sensurert.

Videre legger de til at de ikke ser hatytringer og forklarer situasjonen ved å sitere definisjon av “hatytringer” levert av Twitter selv.

Før du avslutter teksten, skrevet i Century Gothic font, politisk dannelse skryter av sine politiske resultater og viser igjen hans avvisning av sensuren av Twitter.

Teksten til burofax lukkes med en kort varsel om at neste trinn som Vox vil ta i tilfelle at denne situasjonen ikke blir løst “raskt og umiddelbart”, vil være en kreve å frata dem de grunnleggende rettighetene i grunnloven og at vi allerede har sitert i et tidligere avsnitt.

Mens de venter på at Vox Twitter-kontoen skal blokkeres, gjør mange medlemmer av den politiske styrken sin stilling klar i denne situasjonen og presser på at barrieren skal løftes og blokaden skal kuttes.

Gab, det alternative sosiale nettverket til Twitter som brukes av Vox-supportere