Watch Dogs 2 vil være optimalisert for AMD-grafikk

Vakthunder Det var et videospill som fanget oppmerksomheten til spillerne på sin dag, så mange venter allerede på lanseringen av Se på Dogs 2. Akkurat i dag ville vi snakke med deg om disse “vakthundene.” Det synes som Ubisoft jobber tett med AMD for å optimalisere PC-versjonen av spillet ditt.

Ubisoft bekreftet mer eller mindre Watch Dogs-oppfølgeren kommer til å bli optimalisert for AMDs grafikkprosessorer. Hvilket er gode nyheter for hvordan dette spillet vil se ut … og mye mer for de som har grafikkort fra dette selskapet.

Se på Dogs 2

Selskapet Ubisoft bekreftet ikke offisielt om spillet vil ha støtte for AMDs DirectX 12, men Roy Taylor (en senior salgssjef i AMD) gjorde det gjennom twitterkontoen sin om han gjorde det. Gjennom en tweet kommenterte Taylor at Watch Dogs 2 vil ha DirectX 12-støtte, og at tittelen vil være “svært optimalisert” for AMDs grafikkprosessorer.

Selv om det ikke er en offisiell bekreftelse som sådan, kan det være gyldig å se hvor denne “lekkasjen” kommer fra. Støtte av den nyeste versjonen av DirectX vil gjøre dine fremtidige spill like Se på Dogs 2 se enda bedre ut. Det er ikke første gang Ubisoft har jobbet med GPU-produsenter for å forbedre noen av videospillene sine. Da Assassin’s Creed: Unity ble kunngjort, samarbeidet de med NVIDIA om å utvikle en oppdatering for å rette opp et av problemene som dukket opp i dette videospillet (fliseffekten som skjedde), men dessverre ble denne oppdateringen aldri utgitt.

I alle fall liker vi at nyheter som dette skal produseres, da det betyr at spillet kommer til å bli visuelt fantastisk.

Ubisoft kommenterte i en inntektsrapport at Watch Dogs 2 ville treffe publikum tidlig neste år… spesifikt før slutten av april neste år, men det er også mulig at Ubisoft kunne lansere den før utgangen av dette året i forkant av feriekampanjen. . Uansett er det fremdeles ingen bekreftelse på utgivelsesdato for Watch Dogs 2.

Kilde: Ubergizmo

Hilsen fra dypet av bytene.