WhatsApp beta for Android gir en liten redesign av emojis

Appen Hva skjer legger til en interessant endring, men er bare tilgjengelig i beta. WhatsApp beta for Android gir en liten redesign av noen av emojis av det enorme galleriet som finnes, selv om det ikke er første gang det gjør det.

Siden tidligere versjoner har lederne av WhatsApp gjort om emoji, og denne gangen har det vært 27 heldige. Tidligere utformingen av ganske mange flere hadde allerede blitt endretSelv om endringene er ganske subtile.

Dessuten blir de så små at du må se nøye for å skille hva den gamle designen til emojiene var og hva som er den nye, bare hvis du sammenligner begge versjonene, kan du se hvordan de har lidd ganske lett redesign.

Bilde - WhatsApp beta for Android gir en liten redesign av emojis

Snart tilgjengelig

Det er WhatsApp beta for Android i sin versjon 2.19.21, ifølge WABetaInfo, den som allerede inkluderer den redesignen av 21 emojis, selv om brukere som vil ha den nye endringen, må oppdatere til denne betaversjonen, ellers må de vente.

Hvordan gjenopprette WhatsApp-PIN-koden

De vil være tilgjengelige snart, det vil si den neste stabil versjon av WhatsApp til Android Det vil allerede omfatte redesign av emojiene. Derfor må du være oppmerksom på Google Play for å se om du har noen ventende oppdatering av appen innen kort tid.

Når det gjelder de litt skiftende emojiene, har vi noen ansikter, klesklær og piler. Med redesignet nye emojier bruker mykere farger og de er noe flatere, selv om du må se nøye for å legge merke til endringene.

Bilde - WhatsApp beta for Android gir en liten redesign av emojis

Bortsett fra denne funksjonen, er det nye data om Android-godkjenning med fingeravtrykk, noe vi snakket om for noen dager siden, og som snart kunne bli aktivert offisielt i beta-versjonen av WhatsApp for Android-operativsystemet.

Som du vet, vil det tillate blokker WhatsApp med fingeravtrykk, selv om det i iOS også ville blitt gjort med Face ID eller fingeravtrykksleser, avhengig av iPhone-modell. For det må du vente, for nå WhatsApp beta for Android har bare brakt en svak redesign av emojiene.

WhatsApp, Instagram og Messenger blir slått sammen til en enkelt app